Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Nytår uden fyrværkerier for dig og dit husdyr!

Skån din firebenede ven fra raketter og larm. Nu kan du booke et dyrevenligt hotelværelse for nytåret 2023/2024!

Nu kan du booke hotelværelser til nytåret 2023/2024!

At fejre nytår uden kanonslag og raketter med din firbenede ven på vores hoteller, er blevet utroligt populært. Herunder finder du tilbud hos vores hoteller og herlige nytårspakker til det kommende nytår.

Kastrup, København, Danmark
Clarion Hotel® Copenhagen Airport

I København er det muligt at isolere sig fra de skræmmende raketter. Clarion Hotel® Copenhagen Airport tilbyder stille, herlige værelser, og en restaurant, hvor vi mennesker kan nyde nytårsmiddagen. Desuden ligger Amager stand kun 10 minutter fra hotellet, så du kan starte det nye år med en gåtur på stranden med smuk udsigt over havet.

Læs mere om en nytår i København, og book her.

Arlanda, Stockholm, Sverige
Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal

Tag din kære hund (eller kat) med, og check ind på fyrværkerifrie Clarion Hotel® Arlanda Airport Terminal! Vil I fejre nytårsaften med en ordentlig nytårsmiddag, er der flere forskellige alternativer at vælge mellem i forskellige lokaler. Kitchen & Table eller restaurang Runway? Eller måske få middagen leveret til værelset? Uanset hvordan I gør, så lover vi en vid(h)underlig nytårsfejring og afslutning på 2023!

For mere information, priser og booking, klik her.

Comfort Hotel® Arlanda Airport

Hos Comfort Hotel® Arlanda Airport kan I vælge mellem standard- eller familieværelser. Værelserne er selvfølgelig helt lydisolerede. Spis en treretters nytårsmenu i restauranten (der er et begrænset antal borde, hvor hunde er velkommen). Baren i lobbyen er åben hele aftenen, og her er din firbenede ven også velkommen.

For mere information og booking, se her!

Quality Hotel™ Arlanda XPO

Tag din bedste ven med på en farverig og spændende nytårsfejring hos Quality Hotel™ Arlanda XPO! På nytårsaften tilbyder de hotelværelser til de husdyr, som vil fejre det nye år sammen med sine familier. Om aftenen serverer en lækker nytårsbuffet, hvor du kan tage dit husdyr med, eller tage maden med op til værelset.

Læs mere og book her!

Frösön, Östersund, Sverige
Frösö Park Hotel

Tag en lang gåtur i smuk natur, spis godt og forkæl dig en stund med afslapning på hotellets spa. I den raketfrie nytårspakke hos Frösö Park Hotel indgår også en magisk nytårsmiddag for alle tobenede. Vælg at overnatte 1 eller 2 nætter! 

Book nytårspakke på Frösö Park Hotel her.

Gardermoen, Oslo, Norge
Comfort Hotel® Runway

Mere information kommer snart.

 

Hvad indebærer et dyrevenligt nytår på hotel?

Nytår skal være årets mest festlige højtid, og selvfølgelig er det det! God mad og drikke, alle har fint tøj på og ser frem til at fejre det nye år. Men på grund af fyrværkerier er nytår blevet en af årets måske værste aftener for mange af vores firebenede venner og deres ejere. Men ikke længere. Strawberry tilbyder fyrværkerifrit nytår for alle i flere byer i Norden. 

Du og din pelsklædte ven kan fejre nytår uden at skulle bekymre jer over fyrværkerierne. Hvordan, spørger du? Jo, vi har nemlig mange hoteller, der ligger på områder, hvor det er forbudt at skyde raketter, samt hvor værelserne er lysisolerede, f.eks. vores lufthavnshoteller. Et perfekt sted at fejre nytår for alle, der er bange for fyrværkerier.

Se billeder fra tidligere nytårsfejringer hos os!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.