Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Support your local hotel UDSOLGT

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse og tid væk hjemmefra, så tjek ind hos os den 14. november og nyd et skønt mini-getaway, til en pris du selv vælger.

Tjek ind hos os og vælg selv prisen. UDSOLGT

Det bedste vi ved, er gæster! Men i disse tider har vi langt færre, end vi er vant til. Vi savner at have fuldt hus og vil derfor prøve noget nyt: Du betaler, hvad du synes, dit ophold er værd.

Hvis du synes, morgenmaden var fantastisk, sengen var skøn eller servicen virkelig satte prikken over i’et, så er du meget velkommen til at justere prisen derefter. Minimumsprisen for denne pakke er helt nede på 395 kr. for to personer.

Udover at du selv kan sætte en skarp pris på dit værelse, så har vores Food & Beverage Manager Robert lagt 20% rabat i vores bar og restaurant oven i hatten. Bord skal bookes på forhånd, senest onsdag d. 11. november.

OBS: Der er et begrænset antal værelser i dette tilbud, og booking foregår efter først-til-mølle-princippet. Hvor længe tør du vente? 

 

Sådan fungerer det:

Du tjekker ind, nyder et skønt ophold, og betaler når du tjekker ud. Prisen? Den bestemmer du, dog minimum 395 kr pr. værelse. 

 

Når du benytter dig af dette tilbud, accepterer du samtidig, at udfylde et kort spørgeskema bagefter, som bl.a. omhandler, hvorfor du valgte netop den pris, du gjorde.

I pakken indgår

  • 1 overnatning
  • Stor morgenbuffet
  • Fri adgang til fitness faciliteter
  • Gratis wifi på hele hotellet
Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Prisen er pr. værelse pr. nat og inkluderer også morgenmad. Begrænset antal værelser til rådighed. Tilbuddet gælder ikke i kombination med andre tilbud og rabatter. Ekstra opredning kan tilkøbes til minimum 250 kr pr person.

Send anmodning
3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.