Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Rabat på bonusnætter – på over 100 hoteller

Ja, du hørte rigtigt! Det bliver aldrig mere prisvenligt at booke en bonusnat hos os end nu. Vi har sænket prisen på vores bonusnætter med hele 5000 point på over 100 hoteller. Sørg for at booke senest 29 februar 2024 – bare husk at logge ind først!

Prisen på bonusnætter sænkes med 5000 point

Er du en storsamler af bonuspoint? Måske er det på tide at bruge dem, før de udløber? Så er du heldig, for i dag kan du gøre lidt af et kup!

Nu sænker vi prisen på vores bonusnætter med hele 5000 point på over 100 af vores hoteller i hele Norden. Og det er ikke alt - vi tilbyder flere bonusnætter end nogensinde før! Sørg for at booke din drømmeferie i dag. Bare husk at logge ind som medlem, før du booker.

Se vores guide til, hvordan du booker dine bonusnætter.

 

 

Book dine bonusnætter her

 

Book Kastrup

Book Malmö

Book Stavanger

Book Göteborg

Book Oslo

Book Drammen

 

 

Tilbuddet gælder for ophold mellem 1. december 2023 og 1. marts 2024. Book senest den 29. februar 2024! Se alle hoteller, der tilbyder rabat på bonusnætter, her.

 


Du spørger måske dig selv: "Hvad er en bonusnat egentlig?" 

Svar: Det er en gratis hotelovernatning, som du betaler for med dine optjente bonuspoint. En bonusnat i et standard dobbeltværelse koster normalt mellem 7500 og 40.000 point, afhængigt af hotellet.

Er du ikke medlem endnu? Bliv medlem i Strawberry her og begynd at samle bonuspoint i dag!

 


Vilkår:
  • Gælder kun for bookinger, der foretages mellem 1. december 2023 og 29. februar 2024 for ophold mellem 1. december 2023 og 1. marts 2024.
  • Gælder kun for bookinger, der foretages på strawberry.dk, i appen eller via Kundeservice. Betales med bonuspoint optjent via medlemskabet i Strawberry. Pointene fratrækkes i forbindelse med bookingen. Det er ikke muligt at delbetale med bonuspoint.
  • Gælder standard dobbeltværelser for op til 2 personer på over 100 hoteller, eller superiorværelser på udvalgte hoteller (undtagelser kan forekomme). Farris Bad bookes via Kundeservice. Sommerro og Yasuragi bookes ved at kontakte hotellet direkte. Kontakt Kundeservice, hvis I ønsker at tilføje en ekstraseng – kan bestilles afhængigt af tilgængelighed og for et ekstra beløb. Se alle hoteller, der tilbyder rabat på bonusnætter, her.
  • Gælder ikke for bookinger, der ændres til datoer uden for den normale bookingperiode. Kan afbestilles og ombookes frem til kl. 16.00 på ankomstdagen via Kundeservice. I tilfælde af afbestilling vil alle dine bonuspoint blive refunderet, forudsat at de ikke er udløbet.
  • Morgenmad er inkluderet på alle hoteller, med undtagelse af At Six og GLO Hotel Airport. På Clarion Collection® Hotel indgår der også eftermiddagsfika og middag.
  • Læs alle hyppigt stillede spørsmål om bonuspoint og bonusnætter her.

 

Book dine bonusnætter her

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.