Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Børsparken Oslo ,  Norge

Se alle hoteller i Oslo, Norge

Comfort Hotel® Børsparken

Oslo,  Norge

Comfort Hotel Børsparken i Oslo har en super beliggenhed i Kvadraturen, der ligger i hjertet af Oslo, blot få minutters gang fra Oslo centrum. Hotellet blev renoveret i 2021, og hotellets træningslokale fylder hele underetagen.

Comfort Hotel® Børsparken 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Børsparken

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

3,5
2516 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4
Service
4
Renlighed
3,5
Værelser
4

Godt hotel, god pris

27. februar 2024, , HRL7000

Godt hotel, god beliggenhed ved banegården. Nyrenoverede værelser, alt det du trænger. Afslappet stemning i lobbyen om aftenen, hvor man kan arbejde og drikke et glas. Tilbyder morgenmad men har ikke…

Godt hotel, god beliggenhed ved banegården. Nyrenoverede værelser, alt det du trænger. Afslappet stemning i lobbyen om aftenen, hvor man kan arbejde og drikke et glas. Tilbyder morgenmad men har ikke restaurant. Fra hotellet har man kort afstand til operaen og gågaden med shopping.
Læs mere
3

Super beliggenhed og koncept - men slidt hotel.

22. januar 2024, , esben375

Meget let at tilgå fra færge, tog eller med bil og parkeringshus lige i nærheden. Tæt på centrum, Operaen, Munch museet og gode restauranter. Værelser og gang arealer temmelig slidt og jeg kunne ikke…

Meget let at tilgå fra færge, tog eller med bil og parkeringshus lige i nærheden. Tæt på centrum, Operaen, Munch museet og gode restauranter. Værelser og gang arealer temmelig slidt og jeg kunne ikke få varme i mit værelse.
Læs mere
4

Udmærket godt hotel til en fornuftig pris

30. juni 2018, Helsingør, Danmark, LarsK51

God beliggenhed i centrum tæt på havnen og Carl Johan. Pris, beliggenhed, sød og venlig service og en rigtig god morgenmadsbuffet får en til at flytte vurderingen fra til fire stjerner. Værelserne va…

God beliggenhed i centrum tæt på havnen og Carl Johan. Pris, beliggenhed, sød og venlig service og en rigtig god morgenmadsbuffet får en til at flytte vurderingen fra til fire stjerner. Værelserne var ok, men ikke til fire stjerner. Vi fik dog værelser i top og med udsigt mod Opera og havnen - absolut en fordel.
Læs mere
3

Enkelt med god buffet

25. oktober 2017, Kristiansand, Norge, kirstenbonnenr

En pris på næsten 2000 kr er for meget. Enkle og ikke store værelser. Men en god morgenmads buffet. Her må man booke i god tid, så prisen er længere nede. Valgte dette, da alle priser var høje. Ligger…

En pris på næsten 2000 kr er for meget. Enkle og ikke store værelser. Men en god morgenmads buffet. Her må man booke i god tid, så prisen er længere nede. Valgte dette, da alle priser var høje. Ligger centralt
Læs mere
4

Godt hotel

23. maj 2017, , 633jensp

Dejligt at være på dette hotel. Vi fik en fin modtagelse og et godt værelse på udvendig side, som vi havde ønsket, morgenmaden var fin, og der var fin kuffertservice efter check-out. Vi kommer gerne i…

Dejligt at være på dette hotel. Vi fik en fin modtagelse og et godt værelse på udvendig side, som vi havde ønsket, morgenmaden var fin, og der var fin kuffertservice efter check-out. Vi kommer gerne igen.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.