Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Trondheim Trondheim ,  Norge

Se alle hoteller i Trondheim, Norge

Comfort Hotel® Trondheim

Trondheim,  Norge

Comfort Hotel Trondheim er et moderne hotel centralt i Midtbyen. Vi kender Trondheim og guider dig til de bedste restauranter, museer og oplevelser. Hotellet har 194 værelser, tre små mødelokaler, træningslokale og bar.

Comfort Hotel® Trondheim 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Trondheim

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1196 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
4

God beliggenhed, fint hotel indenfor

31. maj 2024, La Palud sur Verdon, Frankrig, brittspurre63

Et dejligt hotel med fine og flotte fællesområder. Vi fik et meget enkelt udstyret værelse men funktionelt. Desværre en af de nu om dage mest almindelige senge. Heldigvis ikke helt så høj som mange an…

Et dejligt hotel med fine og flotte fællesområder. Vi fik et meget enkelt udstyret værelse men funktionelt. Desværre en af de nu om dage mest almindelige senge. Heldigvis ikke helt så høj som mange andre, men en af disse tykke, tykke underdele med en form for tynd over"madras" som ligger og glider rundt på underdelen, så man føler man falder ned. Min ryg kan slet ikke finde støtte og hvile i den form for løs overdel. Så for mig er sovecomforten virkelig dårlig. Alt andet på hotellet var super godt. Alt personale er søde, venlige og servicemindede. Fin morgenmad, god wifi. Savner køleskab på værelset. Der er et parkeringshus meget tæt på hotellet.
Læs mere
4

Pænt og rent

17. december 2019, København, Danmark, Romild

Et pænt værelse, god seng, stort tv, godt isoleret, moderne indrettet, centralt placeret i byen. Dejligt badeværelse med brus. Gode opladnings muligheder til telefon Kan godt anbefales for den forretn…

Et pænt værelse, god seng, stort tv, godt isoleret, moderne indrettet, centralt placeret i byen. Dejligt badeværelse med brus. Gode opladnings muligheder til telefon Kan godt anbefales for den forretnings rejsende.
Læs mere
4

Godt centralt beliggende hotel

20. april 2016, Holstebro, Danmark, Margreth1

Godt centralt beliggende hotel. Værelset var ikke så stort, men fint og rent, dog manglede jeg skabsplads og udluftningsmulighed.. Hotellet ligger fantastisk i forhold til at besøge Nidaros katedral o…

Godt centralt beliggende hotel. Værelset var ikke så stort, men fint og rent, dog manglede jeg skabsplads og udluftningsmulighed.. Hotellet ligger fantastisk i forhold til at besøge Nidaros katedral og bykernen. Fantastisk flot morgenbuffet, som desværre først åbner kl 8 i hvert fald da vi var der i weekenden og det er lidt sent når man skal nå et fly, men det er muligt at få morgenmadspakke med. Flot lyst rum, med reception og restaurant. Der er gratis kaffe ved receptionen i stedet for kaffemulighed på værelset.
Læs mere
4

God, centralt beliggende

16. juni 2014, Sanderum, AsgerMA

Glimrende hotel i den gamle del af Trondheim, pænt og rent med det forventede udstyr. Hotellet har ingen parkeringspladser, så det gælder om at komme først, til de få parkeringspladser på vejen. Afgif…

Glimrende hotel i den gamle del af Trondheim, pænt og rent med det forventede udstyr. Hotellet har ingen parkeringspladser, så det gælder om at komme først, til de få parkeringspladser på vejen. Afgift 95 kr for 4 timer.
Læs mere
4

Arkitektonisk smukt, men ikke praktisk

14. juli 2013, Trondheim, Norge, beritjulie

Havde eneværelse - ved ikke hvordan dobbelværelserne ser ud. Smukt arkitektonisk. Men der var ikke skuffer eller skab at lægge/hænge tøj i. Jo, en stang med 4 bøjler og to hylder lige inden for døren…

Havde eneværelse - ved ikke hvordan dobbelværelserne ser ud. Smukt arkitektonisk. Men der var ikke skuffer eller skab at lægge/hænge tøj i. Jo, en stang med 4 bøjler og to hylder lige inden for døren, var der. Men det giver et rodet udtryk at tøjet skal være fuldt synligt. Badeværelset også arkitektonisk flot. Men ikke særligt praktisk. Der burde være en skydedør ved duschen, så man ikke sprøjter hele gulvet til. Der er ingen tremmehylde eller lignende at sætte den egne sæbe på. Der er en eksklusiv sæbeautomat i duschområdet, men vi kan ikke alle tåle standardsæber, og må derfor medbringe egen/egne. Ingen krog til håndklædet lige ved siden af duschen - men en hylde og en stang på den modsatte væg. Dejlig seng. Sov som en prinsesse. Dejlig morgenmad. Desuden fantastisk at kunne drikke the og kaffe gratis fra automaten i receptionen.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.