Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Nytårspakke: Middag, bobler, hotelovernatning & morgenmad

Få den bedste start på 2024! Er der nogen bedre måde at fejre det nye år på end med et glas bobler, en luksuriøs 4-retters nytårsmiddag og en nat på hotel med morgenmad inkluderet? Næppe! Lad dig forkæle og book senest den 27. december.

Luksuriøs 4-retters nytårsmiddag, bobler, overnatning & morgenmad!

Selvom det kan virke som en evighed til december, er der faktisk ikke så lang tid til, at vi skal sige farvel til det gamle 2023 og ringe det nye 2024 ind. Book en af vores nytårspakker, og fejr det nye år sammen med os!

Book en magisk nytårsaften hos os, og nyd, at du kun skal bekymre dig om, hvad du skal have på! Pakken inkluderer et glas bobler, en luksuriøs 4-retters nytårsmiddag og en hotelovernatning med en stor morgenbuffet næste morgen - gør dig klar til at nyde den bedste start på det nye år. Godt nytår!

Du kan finde alle hoteller, der tilbyder nytårspakker, i søgefeltet nedenfor. Hvis du gerne vil booke en nytårspakke på Yasuragi, kan du gøre det her.

Tilbuddet gælder kun nytårsaften. Du tjekker ind den 31. december 2023 og ud igen den 1. januar 2024. Book senest den 27. december.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet inkluderer et glas bobler, en 4-retters nytårsmiddag (drikkevarer ikke inkluderet), en overnatning og morgenmad for en eller to personer pr. værelse, afhængigt af din booking. Hvis du rejser med børn, skal du kontakte dit valgte hotel for at bestille middag til dem (mod et ekstra gebyr). Tilbuddet gælder for et begrænset antal hoteller og værelser med sidste mulige check-out den 1. januar 2024. Kan afbestilles indtil den 27 december 2023. Hotellet vil kontakte dig angående tidspunktet for middagen, når datoen for dit ophold nærmer sig. Yasuragis nytårspakke inkluderer et glas mousserende sake, en 5-retters nytårsmiddag og adgang til det japanske bad (aldersgrænse 16 år). Afbestillingsbetingelser, samt hvad der er inkluderet i middagspakkerne, kan variere, når man booker på de fritstående hotellers egne bookingsider. Sørg for at løse betingelserne omhyggeligt.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.