Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Se alle hoteller i Helsingborg, Sverige

Comfort Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Comfort Hotel Helsingborg er et trendy cityhotel i hjertet af Helsingborg, 500 meter fra hovedbanegården. Hotellet er til dig som vil bo centralt omgivet af et stilfuldt design på moderne værelser.

Comfort Hotel® Helsingborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Helsingborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
844 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
2

Lidt trist oplevelse og bestemt ikke et genbesøg værd

1. januar 2024, , Henrik J

Morgen buffen var super god, personalet var søde og smilende, dog var vi meget utilfredse med værelset. Man kunne ikke gå i bad uden der kom oversvømmelse på hele toilettet, og der lugtet enormt meget…

Morgen buffen var super god, personalet var søde og smilende, dog var vi meget utilfredse med værelset. Man kunne ikke gå i bad uden der kom oversvømmelse på hele toilettet, og der lugtet enormt meget af kloak derude, toilettet løb næsten over hver gang man trak ud i det. Radiatoren på værelset virket ikke så der vat meget koldt. Og så var der ikke nået bord til sofaen selvom det er vist på deres billeder + andre værelser var der sofa bord. Har oplevet værre hoteller men bestemt ikke et sted jeg ville booke hotel værelse på igen eller anbefale til andre.
Læs mere
5

COMFORT HOTEL - SUPER SERVICE

23. september 2022, , T9846CDkirstens

Dejligt hotel 10 minutter fra tog og - og færge til Helsingborg. Vi havde et godt værelse med udsigt mod Øresund og midtby. 15 minutter til den hyggelige havn med flere gode restauranter. Gå 5 km. til…

Dejligt hotel 10 minutter fra tog og - og færge til Helsingborg. Vi havde et godt værelse med udsigt mod Øresund og midtby. 15 minutter til den hyggelige havn med flere gode restauranter. Gå 5 km. til slottet Sofiero langs strand og Øresund/ smuk park.. Der går også bus dertil. Dejlig by med hyggelig gågade, og nyd de mange smukke bygninger, og masser af nye områder langs havnen.
Læs mere
2

I kunne have gjort det bedre Comfort Hotel / Helsingborg

15. april 2022, København, Danmark, post153

Underligt at man vælge at have et køkken lukket på et hotel der ligger så centralt i Helsingborg. Måske skulle man slet ikke tilbyde "Let aftensmad". Og så bare melde ud af man har lukket køkkenet om…

Underligt at man vælge at have et køkken lukket på et hotel der ligger så centralt i Helsingborg. Måske skulle man slet ikke tilbyde "Let aftensmad". Og så bare melde ud af man har lukket køkkenet om eftermiddagen og om aften.
Læs mere
5

Super service og smilede medarbejder🙏🏻🙏🏻Top 10:-).. Ren, ingen larm,få meter så har du alt i nærheden.

8. september 2019, København, Danmark, Djennie33

Tusind tak til den søde dame som tog imod mit kontanter først så min søn og jeg ku komme op og slappe af. Fik mobilpay fra Danmark ind på kontoen,betalte med kortet og fik kontanterne retur igen🙏🏻�…

Tusind tak til den søde dame som tog imod mit kontanter først så min søn og jeg ku komme op og slappe af. Fik mobilpay fra Danmark ind på kontoen,betalte med kortet og fik kontanterne retur igen🙏🏻🌺🙏🏻🌺🙏🏻
Læs mere
5

Lækkert værelse og god beliggenhed

8. december 2018, Rødovre Kommune, Danmark, Jette Aagaard L

Personalet var utroligt imødekommende, vi boede i superior værelse på 30 m2 og nød at der var god plads. Ekstra hovedpuder, vandkoger, krus og the blev udleveret med et smil. Morgenbuffet var lækkert…

Personalet var utroligt imødekommende, vi boede i superior værelse på 30 m2 og nød at der var god plads. Ekstra hovedpuder, vandkoger, krus og the blev udleveret med et smil. Morgenbuffet var lækkert anrettet og der manglede intet. Fra færgen var der knapt 800 meter til hotellet og i nærområdet lå lækre spisesteder og mange småforretninger. Buslinie 1 og 7 kørte direkte ud til Frederiksdal julemarked.

Svar fra ejer

2. januar 2019

Hej Jette, Stort tack för din fina feedback. Ni är välkomna tillbaka när ni vill :)

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.