Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Standard dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 ekstra

Læs mere map
Vores mindste værelser er blandt byens største. Vores Standard dobbeltværelser er 33 kvadratmeter store og har store lydisolerede vinduer fra gulv til loft med udsigt mod vandet, byen eller lufthavnen. Værelserne er udstyrede med en komfortabel dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, lænestol og fladskærms-tv, samt et stort badeværelse med separat brusekabine og badekar. Standardværelserne er beliggende på 3.-8. etage.
 • Rygning ikke tilladt
 • Standard værelse
Se priser og tilgængelighed

Superior dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 ekstra

Læs mere map
Nyd det skandinaviske design i vores superior dobbeltværelser på 33 kvadratmeter. Værelserne er møblerede med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, ergonomisk stol, lænestol og fladskærms-tv. De store lydisolerede vinduer strækker sig fra gulv til loft og slipper masser naturligt dagslys ind. I badeværelset er der separat brusekabine og badekar. Superiorværelserne befinder sig på vores øverste etager 9.-12. etage
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
 • Øvre etage
Se priser og tilgængelighed

Superior + Maks. 2 personer

Læs mere map
Nyd det moderne skandinaviske design i vores Superior+ dobbeltværelser på 33 kvadratmeter. Værelserne er møbleret med en stor dobbeltseng, skrivebord, ergonomisk stol og fladskærms-tv. De store lydisolerede vinduer, som strækker sig fra gulv til loft, slipper masser naturligt dagslys ind. I badeværelset er der separat brusekabine og badekar. Superiorværelserne befinder sig på vores øverste etage og har ekstra højt til loftet.
 • Rygning ikke tilladt
 • Superior room
Se priser og tilgængelighed

Deluxe dobbeltværelse Maks. 2 personer + 1 ekstra

Læs mere map
Vores Deluxe dobbeltværelser er 45 kvadratmeter store og ligger på hotellets øverste etager. Værelserne er møbleret med en stor dobbeltseng, sofa, skrivebord, ergonomisk stol og fladskærms-tv. De store lydisolerede vinduer, som strækker sig fra gulv til loft, slipper masser naturligt dagslys ind. Badeværelset har separat brusekabine og badekar.
 • Rygning ikke tilladt
 • Øvre etage
 • Deluxe værelse
Se priser og tilgængelighed

Familieværelse Maks. 3 personer + 1 ekstra

Læs mere map
Vores rummelige familieværelser på 45 kvadratmeter har en stor og skøn dobbeltseng samt en sovesofa og store lydisolerede vinduer fra gulv til loft. Badeværelset har både bruser og badekar. Værelset er udstyret med skrivebord og ergonomisk stol, fladskærms-tv, lænestol samt kaffemaskine og elkedel. Her kan du føle sig som hjemme. Familieværelserne er beliggende på 3.-8. etage.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
 • Sovesofa
Se priser og tilgængelighed

Suite Maks. 3 personer + 1 ekstra

Læs mere map
Et værelse for de specielle lejligheder. Vores suiter er 66 kvadratmeter store og ligger på hotellets øverste etager. De store vinduer strækker sig fra gulv til loft og slipper masser af lys ind. I suiten er der et separat soveværelse med en stor dobbeltseng, og en stue med en sovesofa og 40" fladskærms-TV. Suiten er udstyret med to badeværelser og et skrivebord med ergonomisk stol.
 • Rygning ikke tilladt
 • Suite med soveværelse
 • Sovesofa
Se priser og tilgængelighed

President Suite Maks. 2 personer

Læs mere map
Vores unikke præsidentsuite byder på hele 160 skønne kvadratmeter på hotellets øverste etage. Du og din gæst kan nyde eksklusivt skandinavisk design og en fantastisk udsigt over lufthavnen og Øresunds smukke kystlinje. Suiten har både køkken og spisebord, så du har mulighed for at tilberede en god kop kaffe eller en snack, lige når du har lyst. Værelset er desuden indrettet med en behagelig dobbeltseng, et lounge-område med fladskærms-tv, en arbejdsplads med ergonomisk stol, en privat jacuzzi og to badeværelser.
 • Rygning ikke tilladt
 • Familieværelse
Se priser og tilgængelighed

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.