Medlemskab
Conference room sunset Clarion Hotel Helsinki_original

Møder og konferencer

Vi ved, at det unikke skabes, når mennesker mødes. Samme, hvis du planlægger et stort firmaarrangement eller din egen bryllupsfest sammen med familie og venner, finder du det perfekte lokale her. Vi findes i hele Norden, og har lokaler til alle anledninger. Kun fantasien sætter grænser - du ved, hvad du vil have, og sammen sørger vi for, at det bliver til virkelighed.

Hvad leder du efter?

TIl dig, som leder efter lokaler til møder, stævner, interviews, kick-offs eller konferencer, har vi gjort det enkelt at få et overblik over udvalget af lokaler på destinationer, du er interesseret i. Vil I tage en hurtig drink i baren eller nyde et bedre måltid i restauranten, finder du mere udførlig information om hotellets faciliteter inde på selve hotelsiden. Kortet giver dig enkelt en indikation om, hvor hotellet ligger. Vælg mellem naturlige omgivelser eller bypuls - dit valg!

Book mødelokale online!

Nu kan du booke mødelokale online! Se 360°-billeder, specifikke rumsdetaljer og skræddersy mødelokalet efter dit behov. Når du har søgt på ønsket sted, dato og antal personer, får du en liste med søgeresultater, som matcher din søgning med priser og tilgængelighed. Nogle lokaler kan bookes med det samme, andre hoteller tager imod forespørgsel og vender tilbage med et tilbud. Når du vælger at booke og betale lokalet direkte, skriver du dine kontaktoplysninger samt navn på selskab og arrangør. Under “Tillægsprodukter” kan du vælge mad og drikke, og specielle ønsker skrives under “Yderligere information”. Har I brug for overnatning? Smart at konferencen finder sted på et hotel, jo! Skriv, hvor mange enkelt- og dobbeltværelser, der er brug for, så sørger vi for at I får en god nats søvn.