Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Midlertidig behov for bolig til personale?

Med firmalejligheder i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Linköping, Helsingbord og Lund løser vi både midlertidige og længerevarende boligbehov for ansatte og konsulenter. Trygt, enkelt og fleksibelt!

En firmelejlighed giver forudsætningerne, der behøves for en bedre hverdag. Boligerne er møblerede og fuldt udstyrede. Her kan man lave mad, invitere venner og familie hjem og slappe af. Helt enkelt en mere bekvem bolig for længere ophold.

Företagsbostäder: Sveriges største leverandør af firmalejligheder

Företagsbostäder er et søsterfirma til Strawberry. Lejlighederne, der tilbydes, ligger centralt, er møblerede og fuldt udstyrede inklusiv personlig 24-timers jourservice. De kan bookes i både kortere og længere perioder, og er et trygt og billigt alternativ til det traditionelle boligmarked for lejligheder.

Se udbud og book her.

Spørgsmål og svar

Hvordan booker man en firmalejlighed? Hvad koster det? Her kan du læse mere om hvordan det virker at leje en longstay-bolig. 

Ofte stillede spørgsmål og svar

 

Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, kan du altid kontakte Företagsbostäder på telefon +46 10-7075500 eller via e-mail til reservations@foretagsbostader.se.

Firmalejligheder der, hvor du har brug for dem

Med boliger i 6 af Sveriges største byer, er det let at finde boliger, der passer dine behov.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.