Medlemskab

Om Strawberry

Hvad er Strawberry?

Strawberry er portalen til en hel verden af hoteller, møder, restauranter og spaoplevelser. Samtidig kan medlemmer nyde yderligere fordele. Via vores hjemmeside og app får du adgang til muligheder over hele Norden gennem vores løfte om at fylde livet med sjove, meningsfulde og spændende oplevelser.

Strawberry er ikke som hvilken virksomhed som helst. Vi er en rebel i hotelbranchen, med et bankende varmt hjerte. Vi bygger vores virksomhed på tre vigtige og samvirkende søjler: People, Planet og Profit.

People

En grundlæggende del af vores kultur er de mennesker, vi omgiver os med og møder hver dag. På dette område har vi to strategiske fokusområder – mangfoldighed og udvikling.

Planet

At reducere vores miljøpåvirkning og værne om planeten er nogle af vores allervigtigste opgaver. Vores mål er at blive klimaneutrale i egen drift inden 2030. For at nå dertil har vi to strategiske fokusområder – bygninger samt mad og drikke.

Profit

Vi tror på, at hver eneste krone, der tjenes på en etisk og ansvarlig måde, er mere værd. Det er det, der er kernen i vores filosofi, som derfor består af tre grundsøjler: People, Planet og Profit.

A guy lying in the grass laughing.

En verden af oplevelser

Vi har en klar ambition. At skabe et økosystem af mange forskellige oplevelser for alle, over hele Norden. Vi vil kombinere disse med flere partnertilbud og fordele for vores medlemmer. For dette er, hvad Strawberry skal være – en verden af oplevelser!

Vision og værdier

Energi, mod og begejstring

Vores virksomhed er baseret på tre kerneværdier – energi, mod og begejstring. Vi stræber efter at være en anderledes virksomhed, en rebel inden for branchen, med et varmt bankende hjerte. Og målet rækker ud over viljen til at ændre hotelbranchen. Vi ønsker at gøre verden til et bedre sted at leve, arbejde og rejse i.

Two girls jumping down in to a lake in Sweden.

WeCare

Lad os ændre verden til det bedre

Strawberry har en vision om at gøre verden til et bedre sted. Med vores filosofi om aldrig at lade sig nøje og altid stræbe efter forandring, er vores mission klar: At udforske nye og mere bæredygtige løsninger og at have Room for All. Der er to ting, vi værdsætter mere end noget andet: Mennesker og vores planet.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Job

Bliv en del af Strawberry

Vi er en flok unikke individer drevet af energi, mod og entusiasme. Sammen skaber vi ekstraordinære oplevelser hver eneste dag.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer oplever mere

Der er kun fordele ved at blive medlem

Rabat på hotelværelser. Første prioritet på tilbud og nyheder. Bonuspoint, som du kan booke hotelværelser med. Gratis kaffe – når du vil. Gør som 2,6 millioner andre; Bliv medlem.