Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

GoSportive – sporty priser for sportshold, foreninger og forbund!

Både idrætsudøvere, trænere og supportere har brug for hvile og energipåfyldning. Hos os får alle sportshold, fodboldforældre, og store som små venner rabatterede priser på hotelovernatning ved idrætsarrangementer.

GoSportive – fra 275 kr. pr. person

Hvad er GoSportive?

GoSportive ønsker alle slidte fodboldfødder, sultne skiløbere og deres trofaste hjælpere velkommen! Med GoSportive byttes idrætsarrangementets soveposer og gymnastiksale ud med gode senge, hotelpuder og skøn morgenmad. På både Quality Hotel™, Comfort Hotel® og Clarion Hotel® giver vi rabatterede priser for både sportshold, foreninger og forbund. Vores idrætspriser får du uanset om det gælder stævner, cup, samling eller turneringer. Også foreninger og forbund får GoSportive ved sine møder og samlinger.

 

Se priser og vilkår her!

 

Find hotellet som passer dig

Quality Hotel™ ligger i udkanten af byen eller lige ved lufthavnen, med gode parkeringsmuligheder, konferenceafdeling og restaurant. Midt i byen ligger urbane Comfort Hotel® med gode senge og de mest rimelige priser. Clarion Hotel® er pulserende hoteller i bymidten af storbyerne med meget plads til sociale aktiviteter. På Clarion Hotel® og Quality Hotel™ er også gratis samlingslokale, idrætsmenu, tidlig indcheckning og sen udcheckning muligt.

Idrætsmenu

Vi vil, at vores idrætshelte skal få et så godt ophold som muligt, og med god mad i maven er muligheden for at kunne præstere maksimalt optimal. Vi sammensætter menuen for jer.

Uanset hvilket hotel, I vælger, venter en dejlig nats søvn samt en stor og lækker morgenmadsbuffet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.