Medlemskab
Tag kontrol over dine hotelbookinger med vores app. Den findes til både iOS og Android.

Download vores app, og gør hoteloplevelsen bedre

Skaf appen her:

Download appen

Få hoteloplevelse, du vil have, med vores app. Book hotelværelse, få fuld kontrol over dine bookinger, og friheden til at betale og checke ind, når du vil.

Book hotel

Book hotelværelse i appen, og gør opholdet mere enkelt og bekvemt. Appen findes for både iOS- og Android-telefoner, på de fleste nordiske sprog!

Oversigt over bookinger og bonuspoint

Vær sikker på, at du har fuld oversigt og kontrol over bookingen, hvor end du er. Får du brug for at afbestille opholdet? Det gør du enkelt i appen.

Smidig indcheckning og udcheckning

Har du travlt eller er det bare kedeligt at stå i kø? Check ind og betal i appen, så kan du gå direkte til værelset. Døren kan du åbne med mobilnøglen.

Mobile key for the app _original

Skip køen og gå direkte til værelset

Nu behøver du aldrig mere holde styr på et nøglekort igen. Ved indcheckning kan du aktivere en mobilnøgle i appen. Den åbner døren og elevatorer for dig, så længe du bor på hotellet!

Add on options in the app_original

Gør opholdet till dit eget med tilvalg

Vil du checke ind tidligere eller blive længere i sengen? Ankommer du sent og er sulten? Vil du overraske dit barn med en lille gave? Med vores tilvalg bliver opholdet mere personligt.

Restaurant voucher app_original

Hav restaurantkuponen lige i nærheden

Når du som medlem bor på et Quality Hotel™, Clarion Hotel® eller et af vores fristående hoteller, så får du en restaurantkupon digitalt i appen. Let at holde styr på, let at bruge.

My page in the app_original

Fuld kontrol over dine bonuspoint

Håndtér dit medlemskab, se pointtransaktioner, hold styr på dine fordele, brug point og mere.

App choose room

Vælg favoritværelset

Vil du helst bo højt oppe eller tæt på jorden? Måske tæt på elevatoren? Med udsigt mod gaden eller indergården? Vælg dit favoritværelse, hvis du har et! (Tilgængeligt på udvalgte hoteller)