Du ved måske allerede, at du kan bruge vores app til at låse din hoteldør op med, men vidste du også, at vi tilbyder muligheden for at tilføje dit nøglekort til din Google Wallet? Det gør det faktisk endnu nemmere for dig at låse din hoteldør op. Og forresten er et af vores hoteller det første i verden (!), der tilbyder denne løsning!

Clarion Hotel Post

Det er ret fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Så lad os lige gentage: Et af vores hoteller, Clarion Hotel® Post i Gøteborg, er det allerførste hotel i verden, der lader dig tilføje din værelsesnøgle til Google Wallet på din telefon. Det gør det utrolig nemt for dig at åbne både din hoteldør og aktivere elevatoren med din mobil.


Hvorfor så stort fokus på digitale værelsesnøgler?


Selvom Clarion Hotel® Post i øjeblikket er det eneste (heldige) hotel, der kan bruge denne løsning, arbejder vi selvfølgelig løbende på at introducere den på flere hoteller – så det er bare at vente spændt. Men hvis du er lige så tech-nørdet som os, anbefaler vi, at du besøger Clarion Hotel® Post i den nærmeste fremtid for selv at afprøve det.


Clarion Hotel Post with rainbowClarion Hotel Post er det første hotel i verden, der tilbyder værelsesnøgle i Google Wallet til alle med en Android-telefon.


Hvorfor fokuserer vi så meget på digitale værelsesnøgler? Det siger næsten sig selv. Ikke alene kan receptionisterne kigge mere op fra deres computerskærme og få mere tid til at hjælpe gæsterne, fordi du nemt selv kan lave et digitalt nøglekort, men det giver også dig som hotelgæst én ting mindre at holde styr på. Mobiltelefonen har du jo alligevel med dig overalt, og den er det eneste, du skal bruge!


Hvordan fungerer det med nøglekort i Google Wallet?


“Men hvordan fungerer dette nøglekort i Google Wallet så?”, spørger du måske dig selv. "HVOR nemt er det egentlig at bruge i praksis?” Let us enlighten you!


Alt, hvad du skal gøre, er at vække din telefon og holde den op til læseren på værelsesdøren eller døre til andre offentlige faciliteter på hotellet – og voilà! Døren åbnes eller elevatoren aktiveres. Det er rigtigt – du behøver ikke at trykke på noget på mobilen, du behøver ikke engang at låse den op. Du skal bare vække den fra dvaletilstand, og så er din telefon klar til at udøve sin magi!


Google Wallet Key on Android phoneSådan ser et nøglekort i Google Wallet ud på en Android-telefon.


Du kan tilføje din værelsesnøgle til Google Wallet når som helst inden check-in, og den vil blive aktiveret automatisk, lige efter du er tjekket ind. Bare husk at aktivere notifikationer for Google Wallet, så er du klar til at bruge funktionen fra det øjeblik, du tjekker ind på dit hotel. Derefter kan du låse dig ind på dit værelse hurtigere, end du kan nå at sige “Google Wallet Key”.


Hvilke muligheder har jeg i Strawberry-appen?


Som nævnt gælder det foreløbig kun for ét hotel, men på en lang række af vores hoteller (90+) tilbyder vi stadig Mobile Keys via appen, hvilket betyder, at du ikke behøver at holde styr på et fysisk nøglekort – ud over at du kan booke hoteller på rekordtid, betale, tjekke ind og ud af hotellet og have fuldt overblik over bonuspoint og bookinger i appen.


PS: Vidste du, at vi også tilbyder værelsesnøgler i Apple Wallet på Clarion Hotel® Post – som det første hotel i Europa med denne løsning? Du kan læse mere om værelsesnøgler i Apple Wallet her!