Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Post Gøteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Gøteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post midt i Gøteborg er ikke ligesom alle andre hoteller. Den historiske posthusbygning er blevet omdannet til et designhotel med ekstra af alt. Nyd både spa, Rooftop Pool, restauranter, barer og konferencer.

Clarion Hotel® Post 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,5
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Post

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Det moderne designhotel Clarion Hotel Post ligger i Gøteborg, og det er ideelt til både konferencer og en weekend i det gamle Posthuset. Nyd prisbelønnede restauranter, en populær bar og swimmingpool på tagterrassen. På Grand Travel Award 2019 blev Clarion Hotel Post udset til Sveriges bedste enkeltstående hotel.

Midt i Gøteborg

Med Gøteborgs bedste beliggenhed, på Drottningtorget, og kun få skridt fra Gøteborgs centralstation, busstoppested og sporvogn kan udtrykket "at bo i midten af det hele" ikke være mere passende end lige her. Her fokuserer vi på en personlig service og en imødekommende atmosfære.

Barer og restauranter

Vi har fået hjælp fra Marcus Samuelsson, gøteborgenser og en af verdens mest succesfulde kokke, der kreerer al vores mad og drikkekoncepter. På Norda møder den svenske vestkyst den amerikanske østkyst. I VRÅ står den på rå mad og eksklusiv sushi, hvor svenskheden er i fokus. Læs mere om vores to barer og to restauranter.

Rooftop Pool & Terrace

På Clarion Hotel Posts 13. etage finder du Rooftop Pool & Terrace. Her finder du en udendørs pool, der er opvarmet til omkring 30 grader året rundt. Terrassen byder også på den bedste udsigt over Gøteborg, hvor der er et næsten 360 graders vue over hele byen.

Fitness og relax

Til venstre for receptionen finder du Skönhetsfabriken, en hel oase af velbefindende. Her finder du træningslokale og relaxafdeling, flere behandlingsrum for massage eller skønhedsbehandlinger samt salon - alt hvad du har brug for for at tage hånd om dig selv og fylde op med energi. Nyd deres udbud sammen med nogen du holder af, få mere ud af træningen med en personlig træner, eller fiks frisuren hos dygtige hårstylister. Læs mere om Sverige første skønhedsfabrik her.

Aktiviteter i Gøteborg

Ønsker du at slentre langs Avenyn, shoppe i Nordstan og Femman, opleve kultur i Gøteborgs opera eller Gøteborgs egen succes, festivalen Way Out West, er Clarion Hotel Post den perfekte løsning. Takket være vores centrale beliggenhed bor du elegant og moderne, tæt på alt.

Posthuset

Hotellet er opdelt i to dele, Gøteborgs historiske posthus sammenføjet med en lige så spektakulær ny del. En reception fremstillet udelukkende i krystal hylder det historiske interiør fra posthusets storhedstid. Mørke og varme farver kombineret med moderne møbler giver en hyggelig og hjemlig atmosfære. Endnu mere interessant end arkitekturen er idéen om et nyt mødested og et forum for det nye og kreative Gøteborg.

Handicapvenlige hotelværelser

Clarion Hotel Post tilbyder selvfølgelig værelser, der er indrettet til personer med diverse handicaps. Disse værelser er designet specifikt til kørestolsbrugere, men også til hørehæmmede. Kontakt os gerne for mere information.

Velkommen til Clarion Hotel Post, et udstillingsvindue, et mødested med alt under samme tag! 

Her kan du lære mere om Gøteborg.

Kontakt

  • Drottningtorget 10 411 03 Gøteborg , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og sporvogn

Stoppested Drottningstorget/Gøteborgs centralstation

Fra Landvetter Lufthavn

Lufthavnsbus til Gøteborgs centralstation

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gøteborg, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antal hotelværelser

540 værelser

Antal mødelokaler

21 lokaler, plads til op mod 1000 deltagere

Afstand til lufthavn

Landvetter: 27 km, omkring 20 minutter

Afstand med offentlig transport

Stoppested for busser og sporvogne: 25-50 meter
Hotellet ligger lige uden for Gøteborgs centralstation.

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.