Medlemskab
Girl eating breakfast at a hotel in Bergen.

2 for 1

Monday Breakfast

Illustration of breakfast on a table.

2 for 1

Endelig mandag!

For at kickstarte en ny uge på den bedst mulige måde, kan alle vores medlemmer hver mandag tage en ven med til et af vores hoteller og nyde en lækker morgenmad med vores 2 for 1-tilbud.

Morgenmad er dagens vigtigste måltid. Hvorfor ikke dele det med nogen?

Perfekt start på ugen

Hotelmorgenmad. Er der noget bedre? For mange er morgenmad dagens vigtigste måltid, men lad os være ærlige; ofte er det også dagens mest ensformige og kedelige måltid. I weekenden skænker du oftest ikke mandagens morgenmad en tanke, så du nøjes med tørre brødskiver fra weekenden, nogle skiver ost, der er hårde i kanterne og de sidste dråber appelsinjuice. Hvorfor nøje dig med dette? Hvad med at kickstarte ugen på en meget bedre måde?

Røræg og friskbagt brød

Friskbagt brød, lækker røræg, frisk frugt, små pølser, et dejligt udvalg af pålæg, juice og friskbrygget kaffe. Det er lige dét, der møder dig i morgenmadslokalet på et hotel, og du kan nyde det med en ven, svigermor, din kæreste, date, datter, søn, mor eller far hver mandag, hvis du vil! Som medlem betaler du kun for 1 person (altså 2 for 1!), og frem til den 30. juni 2024 kan du unde dig lige så mange gange magiske mandagsmorgenmad, som du vil.

Jeg vil! Hvordan gør jeg?

Det eneste du skal gøre for at starte mandagen med lige så godt humør som Petter Stordalen er at bestille morgenmad på forhånd her - og husk, at en af jer skal være medlem i Strawberry. Tilbuddet gælder alle hoteller, der serverer morgenmad, hver mandag frem til den 30. juni 2024. Det er bare med at komme i gang med at lede efter hoteller i nærheden af, hvor du bor, arbejder, træner eller går din sædvanlige morgengåtur. Eller er du måske på besøg hos en ven i en anden by? Find det hotel, der passer dig bedst, og spis så meget du kan!

Hotelmorgenmad på

Coffee and breakfast at Hotel Christiania Teater in Oslo.Breakfast tables and chairs in the restaurant at Clarion Hotel Oslo.Breakfast table at Clarion Hotel The Edge in Tromsø

Hotel Christiania Teater

Oslo

Book

Hvad venter du på? Forgyld mandagen for dig og din heldige +1 lige nu - med en fantastisk morgenmad!

Mere information