Medlemskab
Sunset on a beach near a rain forrest.

Opdag verden

Around the World

Three images of people traveling at exotic places.

Oplevelser langt uden for Nordens grænser

Alle medlemmer i Strawberry har mulighed for at tage verden med storm med eksklusive fordele og bonuspoint.

Lås op for en verden af oplevelser

Er du klar til et livsændrende eventyr? Med et medlemskab i Strawberry kan du låse op for en verden af nye oplevelser og steder, du altid har drømt om at besøge. Vores nøje udvalgte netværk af partnere gør det legende let at navigere rundt på kloden – i alt fra Nordens barske vildmark til Caribiens eksotiske have. Hvad passer dig bedst? Nu har du chancen for at slippe din indre eventyrer løs og lade verden tage DIG med storm.

Spændende partnere skaber uforglemmelige minder

Er du en rejseentusiast, der altid leder efter nye måder at udvide din horisont på? Eller er du bare nysgerrig efter, hvad verden har at byde på? Når du er medlem hos os, er verden klar til at tage imod dig med åbne arme. Med vores partnere kan du optjene bonuspoint og låse op for flere fordele, uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan selvfølgelig også indløse dine point til en weekendtur i dit hjemland for at få genopladet batterierne.

Find din indre eventyrer frem og tag afsted

Med adgang til eksklusive fordele, point og rabatter har du chancen for at få mest muligt ud af din rejse og skabe uforglemmelige minder - uanset om du vandrer gennem en frodig regnskov, udforsker traditionelle markeder eller nyder det lokale køkken. Hvorfor vente? Meld dig in i Strawberry (hvis du ikke allerede er medlem), og bliv den modige eventyrer, du altid har ønsket at være.

Samarbejdspartnere

Skab dejlige minder

  • Hurtigruten
  • Spies
  • Royal Caribbean
  • Hertz
Se alle partnere
An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Medlemmer oplever mere

Der er kun fordele ved at blive medlem

Rabat på hotelværelser. Første prioritet på tilbud og nyheder. Bonuspoint, som du kan booke hotelværelser med. Gratis kaffe – når du vil. Gør som 2,6 millioner andre; Bliv medlem.