Medlemskab

Partnertilbud

Rejs med HX Hurtigruten Expeditions og optjen bonuspoint

Ønsker du en ekstraordinær oplevelse? Med HX Hurtigruten Expeditions kan du rejse med krydstogtskib til nogle af verdens mest afsidesliggende og uberørte steder. Opdag fjerntliggende samfund, enestående udsigter og eksotiske dyr undervejs.

Hurtigruten ship in the Antarctica_16_9

Om HX Hurtigruten Expeditions

I modsætning til Hurtigrutens mere klassiske rejser langs den norske kyst, tager ekspeditionskrydstogterne dig med til naturskønne og ofte fjerntliggende destinationer rundt om i verden. Fokus er på natur, dyreliv, viden, historie, kultur og spændende oplevelser. Der er altid en dygtig besætning og eksperter i et ekspeditionsteam med på disse fantastiske rejser. Ruterne er aldrig helt forudbestemte, men tilpasses vejrforholdene og de muligheder, der opstår undervejs, for at skabe den bedst mulige oplevelse.

Book din rejse med HX Hurtigruten Expeditions

For at optjene bonuspoint skal du være logget ind på din profil hos Strawberry og booke din rejse med HX Hurtigruten Expeditions via linket på denne side.

Som medlem får du ét point for hver krone af rejsens samlede pris. Det betyder, at hvis du for eksempel køber en rejse til 25.000 SEK, optjener du 25.000 bonuspoint. For at pointene kan blive registreret på din profil, er det vigtigt, at du er logget ind, når du klikker dig videre til HX Hurtigruten Expeditions side for booking. Du finder bookinglinket nederst på denne side.


Vil du læse mere om Hurtigrutens ekspeditionsrejser og få inspiration? Gå ind på HX Hurtigruten Expeditions hjemmeside!


Bird looking over the sea, Shetland Islands, Scotland - Hurtigruten_16_9


Information samt bookingvilkår og -betingelser  • Når du køber rejser med HX Hurtigruten Expeditions, optjener du ét point per krone på det samlede købsbeløb.

  • Du optjener ikke point på tillægsbookinger, der foretages efter den oprindelige booking.

  • Pointene vil være synlige på din profil inden for 30 dage efter afrejse.

  • For at sikre, at pointene bliver registreret, skal du være logget ind på din profil hos Strawberry, før du klikker på linket til HX Hurtigruten Expeditions og booker rejsen. Sørg for, at du foretager bookingen direkte efter at have klikket dig videre fra vores hjemmeside og ikke besøger andre hjemmesider under bookingprocessen. Du skal også godkende cookies for at sikre, at din booking bliver registreret.

  • Tilbuddet gælder kun for online bookinger foretaget på HX Hurtigruten Expeditions hjemmeside. Du optjener ikke point, hvis bookingen foretages gennem Hurtigrutens kundeservice.

  • Du optjener point på alle ekspeditionsrejser.