Vi kan ordne aftaler til gode priser eller firmarabatter, som passer din virksomhed og dine rejsemønstre. Uanset om du har et enkeltmandsfirma eller er en del af en international organisation.

Coffee shop break_16_9


Forventer dit firma at have mindst 50 hotelnætter om året, kan du regne med at få en god pris hos os. Vi tilpasser aftalen efter jeres behov - send jeres firmaoplysninger, så kontakter vi dig med et ikke-forpligtende tilbud.


Rabatterede hotelpriser hvor end I rejser i Norden


Ansøg om firmaaftale ved at udfylde vores formular med information om dit firmas forventede rejsebehov. Derefter kontakter vi dig med forslag til en skræddersyet aftale, som passer dig, din organisation og dine medarbejdere.


Interesseformular


Færre end 50 hotelnætter - intet problem


Du rejser måske ikke så meget med arbejdet? Hvis du forventer færre end 50 hotelnætter pr. År, så har vi et alternativ for dig. Køb vores hotelpas, 10 Times Business. Det passer for den, som har mindre rejsebehov, som foretrækker at lægge en engangsbetaling, eller som vil slippe kringlede rejseafregninger. Samtidigt får du forudsigeligheden i en fast pris pr. Overnatning. Hotelpasset er ladet med 10 hotelnætter, og kan deles af flere ansatte, eftersom det ikke er personligt.


10 Times Business hotelpas er tilgængeligt på svensk og norsk.


10 Times Business - Norsk


10 Times Business - Svensk
Smidig hotelbooking med personlige medlemskonti


For at booke hotelværelser med firmaaftale, skal dine medarbejdere blive medlemmer i Strawberry. Medlemskabet er personligt, og det er enkelt at blive medlem på egen hånd. Det er selvfølgelig gratis, og man får en række medlemsfordele, som kan bruges ved overnatninger, eller hvis man passerer i forbifarten. Overnatninger kan bookes på hjemmesiden eller i vores app. Der er det også let at se en oversigt over bookede hotelnætter samt afbestille ophold. Læs mere og hent appen her.


Bliv medlem
4 fordele med firmaaftale hos Strawberry:


1. Du finder os næstan overalt: Med flere end 200 hotellet i store og mindre byer på flere end 100 destinationer i Norden, har vi næsten altid et ophold, som passer dig og dine ansatte, uanset hvor arbejdet fører dem hen.


2. Gode priser: Med firmaaftale får du og dine kollegaer rabat på alle overnatninger hos os.


3. Enkelt at bruge: Firmaaftalen kobles let til medarbejdernes medlemskonti. Du kan selv booke hotelnætter online til rabatterede priser.


4. Samfunds- og miljøfokus: Vi stræver efter at altid reducere vores klimaaftryk. Vi vil være en rollemodel for, hvordan man kan drive hotel på en bæredygtig måde, og det gør vi gennem bæredygtighedskonceptet WeCare. Med tag ikke bare vores ord for det - se Sustainable Brand Index™, som år efter år placerar Strawberry på toplisten ever mest bæredygtige hotelkæder i Sverige och Norge. Læs om WeCare, og hvordan vi baner vej for en bæredygtig fremtid for hotelbranchen.


Deluxe double room Quality Hotel Ramsalt_16_9


Har du spørgsmål? Vi har svarene!


Du er hjertelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om firmaaftaler eller firmarabatter. Send en mail til contract@strawberry.dk - vi høres!