Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
  • Der findes altid nybagt brød til morgenmaden på Clarion Hotel

Morgenmad

Godmorgen! Efter en god nats søvn vil vi gerne, at du skal længes efter vores morgenmadsbuffet. Vi serverer et varieret og sundt udvalg med mange økologiske alternativer. Morgenmad indgår i flere pristyper, men ikke alle. Se hvilke, når du booker dit ophold. Er du ikke overnattende gæst, er du stadig meget velkommen. Vores morgenbuffet koster 245,- og inkluderer også kaffe, the og juice.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 05:30 - 10:00 
Lørdag - søndag: 05:30 - 10:30

Early bird-morgenmad med et udvalg af kolde retter, juice, te og kaffe er tilgængelig fra 04:30.

Vores faciliteter har varierende åbningstider i løbet af sommeren og i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Hos os er alt lige i nærheden. Flyet, toget og hele verden, men også parkering og garage. Parkeringen under hotellet kaldes P7 og hører til lufthavnen. Elevatoren tager dig direkte fra garagen til lobbyen. Der findes også et begrænset antal parkeringspladser foran indgangen til hotellet. P7 er midlertidigt lukket.

Pris

Parkering i P7 under hotellet: 320 kr/døgn (24 timer) 50 DKK/time
Parkering udenfor hotellet: 320 kr/døgn (24 timer) 50 DKK/time

P7 er midlertidigt lukket. 
Vi anbefaler P10 eller P9 for indendørs parkering eller P11 udendørs.

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

  • Træningsfaciliteter på Clarion Hotel

Fitnessfaciliteter

Vi har et veludstyret træningslokale med maskiner til både konditions- og styrketræning. Træningslokalet er gratis for alle vores hotelgæster. Her findes alle muligheder for en god træning, selv når du er ude og rejse.

Åbningstider

Hver dag: Døgnet rundt

  • Bestil mad og drikke til værelset med Room Service på Clarion Hotel

Room Service

Morgenmad på sengen, et glas champagne i badekarret eller en sandwich foran fjernsynet? Vi leverer direkte til dit værelse mod et room service gebyr på 75 kr. pr. bestilling.

  • Få dit tøj vasket på Clarion Hotel

Vaskeservice

Har du brug for at vaske noget eller bare friske rejsegarderoben op, mens du bor hos os? På Clarion Hotel Copenhagen Airport har vi vaskeservice.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 DKK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 DKK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

  • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

På hele hotellet kan du surfe trådløst, helt gratis. Hent login-koden i receptionen eller ved konferencen, eller log ind med dit medlemsnummer.

  • Express Checkout på Clarion Hotel

Express Check-out

Træt af at stå i kø, når du skal checke ud fra hotellet? Så vil du elske vores Express Checkout service! Lad os vide, hvis du er interesseret i dette, når du checker ind, eller under opholdet, så kan du enkelt efterlade værelsesnøglen i vores Express Checkout-kasse, når det er tid til at tage herfra. Din kvittering sender vi bagefter via e-mail. Smidigere check-out skal du lede længe efter.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.