Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Vesterbro København ,  Danmark

Comfort Hotel® Vesterbro

København,  Danmark

Du får valuta for dine penge på Comfort Hotel Vesterbro, i hjertet af København. Hotellet ligger få hundrede meter fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli, mens du kan nå kvarterets hippe butikker, restauranter og klubber til fods.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Vesterbro

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi tilbyder dig en stor, dejlig morgenmadsbuffet med masser af sunde og økologiske produkter. Kort sagt en rigtig hotel-morgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - Fredag: 06:30 - 10:00
Lørdag - Søndag: 07:30 - 11:00

Danske helligdage: 07:30 - 11:00

Parkering

Parkér i APCOAs centralt beliggende parkeringskælder. Du kan få rabat på din P-billet ved at henvende dig i vores reception, før du parkerer. Prisen er her 320 DKK/døgn. OBS! Den sidste type billet fås kun i et begrænset antal. Køb billetten i receptionen før du kører ned i kælderen. Efterlad aldrig bilen uden billet.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lazy Sunday

Om søndagen skal vi slappe af! Vi tilbyder dig derfor sen check-out hver eneste søndag. Du kan derfor vente med at forlade hotellet til kl. 18.00. Denne service koster dig ikke noget, men skal bekræftes i receptionen. Ønsker du tidlig check-in eller sen check-out en af de andre dage, imødekommer vi gerne dette ønske mod et mindre gebyr, så vidt der er ledige værelser.

Ønsker du tidlig check-in, kan dette tilkøbes for 100 kr., og sen check-out på andre dage end søndage koster 100 kr.
Kontakt Barception for at høre mere. Dette er afhængig af tilgængelighed. 

Laundromat

At rejse kan resultere i beskidt tøj. Det kan vi selvfølgelig hjælpe med. Du kan altid bruge hotellets Laundromat, det er self service. Du booker den i vores Barception, og du kan selvfølgelig også stryge dit tøj bagefter. Der er et strygerum til rådighed på hver etage.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 DKK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 DKK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

Som gæst får du altid adgang til trådløst internet, uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme på nettet, uanset om du opholder dig på værelset eller i vores lobby.

Træningslokale

Vores træningslokale finder du på 1. etage. Her er der maskiner for både konditions- och styrketræning.

Åbningstider

Alle dage: 06:00 - 22:00

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Cykeludlejning
 • Air condition
 • Elevator
 • Pengeskab
 • Fladskærms-TV
 • Sammenhængende rum
 • Kæledyr tilladt
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Strygejern og strygebræt
 • Møderum
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.