Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Haven Helsinki ,  Finland

Hotel Haven

Helsinki,  Finland

Hotel Haven er Helsinkis elegante gemmested ved den fantastiske sydhavn og den summende markedsplads, blot et minuts gang fra Esplanade Park. Nyd de herlige værelser med havudsigt, konferencefaciliteterne, enestående restauranter og den legendariske bar.

Hotel Haven 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Boutique Hotel Haven lever op til sit navn: Det er et elegant og stilfuldt gemmested i hjertet af Helsinki, blot et stenkast fra havet. Hvis du leder efter privatliv, er Hotel Haven det perfekte valg med 137 fortryllende værelser, 4 konferencelokaler, 1 auditorium, bar samt premium restauranter. Den overdådige morgenmad på Hotel Haven serveres i den næstældste stenbygning i Helsinki, den smukke Restaurant Haven fra det 19. århundrede, som også er tilgængelig for private selskaber. Hotel Haven er det ideelle sted, når du vil nyde Helsinkis mangfoldighed, fra det maritime miljø til byens parker.

Perfekt beliggenhed ved havet

Nyd dit ophold i hjertet af Helsinki i de attraktive omgivelser ved sydhavnen. Hotel Haven ligger i et historisk kvarter i byen og er stille, men alligevel centralt beliggende, kun få minutters gang fra mange af de bedste butikker, restauranter og seværdigheder i Helsinki. Hotellet kan nås med offentlig transport og ligger ca. 1 km fra hovedbanegården. Når du bevæger dig ud fra lobbyen om sommeren, kan du høre de kaldende måger og lugte bølgerne – havet ligger bogstaveligt talt kun et stenkast væk. Det samme gælder den historiske markedshal ved siden af Markedspladsen. Steder, du skal se, såsom Helsinki-katedralen og Suomenlinna-fæstningen, ligger ligeledes tæt på hotellet.

Værelser

Hotel Haven tilbyder dig 137 komfortable og rummelige værelser, herunder værelser med havudsigt. De er tilgængelige i 6 kategorier, lige fra det flotte Superior-værelse til den overdådige 80 m2 store Town Square Suite. Indretningen er elegant og alligevel tidløs med diskrete farver, der er udviklet til at berolige og opløfte sind og krop. Hotellet er designet af Jaakko Puro.

Restauranter

Hotel Haven huser 3 toprestauranter.

Restaurant Haven

Restaurant Haven ligger i Helsinkis næstældste stenbygning, og den har udsigt over byens historiske markedsplads. Du får her den ideelle ramme for en privat spiseoplevelse for op til 100 personer – og de serverer også en lækker morgenmad!

Restaurant Fiasco? & Sue Ellen

Der er to eksklusive restauranter i hotellets gårdhave, Fiasco? og Sue Ellen. Vælg mellem det italienske køkken og atmosfæren hos Fiasco? eller de mere uformelle retter på restaurant Sue Ellen, som henter inspiration fra USAs sydstater. De to restauranter blev grundlagt af to af Finlands bedste kokke, Henri Alén og Tommi Tuominen, og forvandler friske råvarer til kreative retter for uforglemmelige madoplevelser.

Town Square Suite

Hotel Havens mest prestigefyldte suite er Town Square Suite, og den tilbyder en unik hoteloplevelse. På de 80 m2 er der bl.a. blevet plads til opholdsstue med sofaer og et indvendigt pejseområde til højst 2 personer. Suiten, som er placeret på 7. sal, har en fantastisk udsigt over havet, Markedspladsen og Præsidentpaladset. Der er mulighed for at booke et tilstødende Prime Superior-værelse, så man får adgang til ekstra 30 m2.

Møder

Har man som gæst en forretningsdagsorden, kan man vælge mellem de 4 møde- og konferencelokaler for op til 40 personer og et auditorium med 62 sæder. Vores hotelpersonale og konferencevært står altid til rådighed, så mødet bliver vellykket.

Bar Haven

Den indbydende Bar Haven tilbyder et fantastisk udvalg af rom, cognac, whisky og champagne, som tager ganen med på en sensorisk safari. Det er også en magnet for lokal walk-in-trafik, hvor byens indbyggere og andre besøgende deltager i en række forskellige aktiviteter efter arbejde. Delicious Bar Menu er også tilgængelig på alle tidspunkter

Kontakt

  • Unioninkatu 17 00130 Helsinki , Finland

Mere information

Find vej til hotellet

Metro, tog eller sporvogn

Metrostation: Helsingin Yliopisto.
Sporvognstation: Kauppatori, tag sporvogn 2.
Togstation: Rautatieasema.

Lufthavn

Helsinki-Vantaa Airport ligger godt 30 minutter væk i taxi (20 km) fra Hotel Haven.

Tog

Der er en hurtig direkte togforbindelse (I- & P-tog) mellem lufthavnen og togstationen.
Finnair City Bus: Hvert 20. minut mellem lufthavnen og togstationen.
Bus 615: Hvert 10.-20. minut mellem lufthavnen og togstationen.
30 minutter til hotellet.

Taxi

Vi anbefaler Helsinki Limo, ring på tlf. +358 207 870 360.

Om Hotel

Antal værelser

137

Antal konferencelokaler

5

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.