Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Finland

Clarion Hotel® Helsinki Airport har endelig slået dørene op i Helsinki-Vantaa Lufthavn. Hotellet ligger lige ved terminalen og tilbyder indendørs adgang til lufthavnen, et konferencecenter, en spa samt en bar og restaurant på taget med panoramaudsigt.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
  • Der findes altid nybagt brød til morgenmaden på Clarion Hotel

Morgenmad

Is there a better way to start your day? Nyd en lækker morgenmad med dine favoritter. Æg, frugt og grønt, appelsinjuice, morgenmadsprodukter, brød og masser af lækkert pålæg.

Vi imødekommer gerne dine særlige kostbehov, hvis du skulle være vegetar, veganer eller have brug for allergenvenlige fødevarer.

Morgenmad åbningstider

Mandag – Fredag: 04:00 – 09.30
Lørdag – Søndag: 04.00 – 10.30

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Selv bilen er velkommen, når du bor hos os. De nærmeste parkeringsområder er P1 og P3. Her kan du også oplade din elbil.

Alle parkeringsgarager i lufthavnen drives af Finavia. Du kan også forudbestille en parkeringsplads til din bil, hvis du ønsker det. Du finder mere information her.

  • Træningsfaciliteter på Clarion Hotel

Gym

I vores moderne fitnesscenter kan du nyde lidt tiltrængt træning. Uanset om det er for at få en frisk start om morgenen eller for at slappe af efter en lang dag med konferencer.

  • Få dit tøj vasket på Clarion Hotel

Renseri

Har du brug for at vaske noget, eller bare friske rejsegarderoben op, mens du bor hos os? Intet problem - vi hjælper dig gerne! Læg vasketøjsposen i receptionen før kl. 8.30 om morgenen, så får du tøjet tilbage samme aften.

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 30 EUR pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 40 EUR pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle hotelværelser og fællesområder har WiFi. Du skal bare vælge "Clarion Connect" for at tilslutte, så er du online. Det kan ikke blive meget nemmere!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.