Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal Vantaa Airport ,  Finland

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vantaa Airport,  Finland

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Helsinki Airport Terminal, et hotel beliggende i terminalen – kun få minutters gang fra afgangsgatene i Helsinki Lufthavn. Det perfekte stopover på din vej til nye eventyr.

Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Helsinki Airport Terminal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Xpress-morgenmad

Vi har valgt at springe morgenbuffeten over, så du selv kan bestemme, hvad du vil spise og hvornår. Køb gerne lidt chiagrød, grød eller en af vores morgenmadsposer i vores Deli – eller måske vil du hellere begive dig ud tidligt for at udforske din destination?

Morgenmaden serveres:

Mandag - søndag: 6.00 - 9.30

Parkering

Helsinki-Vantaa Lufthavn parkering med over 10.000 parkeringspladser. De nærmeste parkeringsgarager er P1 og P2. Her finder du også ladestationer til elbiler. Du kan reservere og betale din parkering på forhånd.

Kæledyrsvenligt

Ja, vi er et kæledyrsvenligt hotel, så tag gerne din firbenede ven med på turen. Giv os venligst besked i forbindelse med bookingen om, at du rejser med din pelsede ven, så vi kan sikre dig et af vores kæledyrsvenlige værelser, der kommer i begrænset antal. Gebyr for kæledyr er 30 euro pr. ophold.

Barception

Comfort Hotel-konceptet handler om mad, der er velsmagende, enkel og god for din krop og planeten. Besøg vores Barception for morgenmad, snacks, kaffe, te og meget mere. Fokus på alt det grønne betyder, at vi sørger for, at intet går til spilde.

WiFi

Vi tilbyder selvfølgelig gratis WiFi på alle hotelværelser og i Barception. Der kræves ingen adgangskode.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.