Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi ses snart på Quality Hotel Waterfront, der er et konferencehotel med stor charme i hjertet af Ålesund. Nyd det moderne design og en fantastisk udsigt over fjeldene og fjorden.

Moderne design og central beliggenhed

Hotellet ligger kun 200 meter fra Brosundet i Ålesund og tæt på Ålesunds butikker, restauranter og seværdigheder. Vi tilbyder moderne værelser, en lækker morgenmadsbuffet, fitnesscenter og mødelokaler til både små møder og store konferencer. Forkæl dig selv med et besøg i The Social Bar & Bistro, der både er restaurant og bar. Udsigten følger med.

Ålesunds velbevarede historie

Quality Hotel Waterfront åbnede sine døre tilbage i sommeren 2011, og i 2023 blev det beriget med en udvidelse, der omfattede 53 helt nye værelser. Vi har en unik beliggenhed lige ved vandet og midt i Ålesund, så du er tæt på alt. Hotellet består af fire forskellige bygninger: Pakkhuset, Jugendhuset, Signaturhuset og Aspøyhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er historiske bygninger i Art Nouveau-stil, og alle er de nænsomt renoveret, så de på naturlig vis blender ind i miljøet med vores nye, moderne konferencehotel. Sammen med vores art deco-signaturhuse kan vi tilbyde en virkelig enestående hoteloplevelse og atmosfære. Nyd moderne arkitektur, designmøbler og lokal unik kunst og graffiti.

The Social Bar & Bistro

Fra The Social Bar & Bistro kan du nyde den slående udsigt over Aspevågen havn under en middag. Baren støder op til restauranten, og i løbet af sommermånederne kan du nyde mad og drikke udendørs på kajen. Udsigten over Borgundfjorden og Sunnmørsalperne er fantastisk smuk, mens sejlsport på Aspevågen er både fascinerende og livlig hele året rundt.

Konferencer

Vi er et kursus- og konferencehotel med et konferenceareal på 1000 m2, der er fordelt på ni mødelokaler i forskellige størrelser. Alle vores mødefaciliteter er udstyret med en moderne AV-teknologi. Vores plenumhal, Akvariet, har plads til 280 mennesker i en teateropsætning og er et glimrende valg til banketter, receptioner og fester samt til konferencer. Du finder mere information om vores konferencefaciliteter her.

Kontakt

  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norge

Find vej til hotellet

Med bus

Bus til Ålesund busstation

Fra Ålesund Lufthavn, Vigra

Lufthavnsbus til Apotekertorget. Det er også muligt at book en shuttlebus i vores reception.

Med taxi

Vi anbefaler Ring Taxi, ring på tlf. +47 7012.

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotelværelser

248 værelser, 560 senge

Antal konferencelokaler

9 lokaler, plads til 450 deltagere

Afstand til lufthavn

Ålesund Lufthavn, Vigra: 18 km, ca. 25 minutter i bil

Afstand til Ålesund busstation

400 meter

Afstand til busstop

Apotekertorget: 3 minutters gang fra hotellet.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.