Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”. 

Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund Ålesund ,  Norge

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund,  Norge

Quality Hotel Waterfront er et moderne konferencehotel, der ligger smukt ved fjeldene og fjorden i Ålesund. Vi tilbyder konferencefaciliteter for 450 personer samt en populær restaurant. Besøg os, hvis du ønsker kreative møder og fantastiske oplevelser.

Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Vi ses snart på Quality Hotel Waterfront, der er et konferencehotel med stor charme i hjertet af Ålesund. Nyd det moderne design og en fantastisk udsigt over fjeldene og fjorden.

Moderne design og central beliggenhed

Hotellet ligger kun 200 meter fra Brosundet i Ålesund og tæt på Ålesunds butikker, restauranter og seværdigheder. Vi tilbyder moderne værelser, en lækker morgenmadsbuffet, fitnesscenter og mødelokaler til både små møder og store konferencer. Forkæl dig selv med et besøg i Aqua, der både er restaurant og bar. Udsigten følger med.

Ålesunds velbevarede historie

Quality Hotel Waterfront åbnede sine døre tilbage i sommeren 2011. Vi har en unik beliggenhed lige ved vandet, midt i Ålesund. Hotellet er delt mellem tre forskellige bygninger, henholdsvis Pakkhuset, Jugendhuset og det nybyggede Signaturhuset. Både Pakkhuset og Jugendhuset er historiske bygninger i Art Nouveau-stil, og alle er de nænsomt renoveret, så de på naturlig vis blender ind i miljøet med vores nye moderne konferencehotel. Sammen med vores art deco-signaturhuse kan vi tilbyde en virkelig enestående hotel og atmosfære. Oplev moderne arkitektur, designmøbler og lokal unik kunst og graffiti.

Restaurant

Restauranten og baren Sørsida kan rumme op til 150 gæster, her kan du nyde den slående udsigt over Aspevågen havn under en middag. Baren støder op til restauranten, og i løbet af sommermånederne kan du nyde mad og drikke udendørs på kajen. Udsigten over Borgundfjorden og Sunnmørsalperne er fantastisk smuk, mens sejlsport på Aspevågen er både fascinerende og livlig hele året rundt.

Konferencer

Vi er et kursus- og konferencehotel med et konferenceareal på 1000 m2, der er fordelt på ni mødelokaler i forskellige størrelser. Alle vores mødefaciliteter er udstyret med en moderne AV-teknologi. Vores plenumhal, Akvariet, har plads til 280 mennesker i en teateropsætning og er et glimrende valg til banketter, receptioner og fester samt til konferencer. Du finder mere information om vores konferencefaciliteter her.

Kontakt

  • Nedre Strandgate 25-27 6004 Ålesund , Norge

Find vej til hotellet

Med bus

Bus til Ålesund busstation

Fra Ålesund Lufthavn, Vigra

Lufthavnsbus til Apotekertorget. Det er også muligt at book en shuttlebus i vores reception.

Med taxi

Vi anbefaler Ring Taxi, ring på tlf. +47 7012.

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotelværelser

196 værelser, 420 senge

Antal konferencelokaler

9 lokaler, plads til 450 deltagere

Afstand til lufthavn

Ålesund Lufthavn, Vigra: 18 km, ca. 25 minutter i bil

Afstand til Ålesund busstation

400 meter

Afstand til busstop

Apotekertorget: 3 minutters gang fra hotellet.

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.