Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Edvard Grieg Bergen ,  Norge

  • Konferencelokalet Troldsalen med plads til 1080 personer ved Quality Hotel Edvard Grieg Bergen

Quality Hotel™ Edvard Grieg

Bergen,  Norge

Alt, hvad du ønsker dig af Bergen, finder du her på Quality Hotel Edvard Grieg, kun 5 minutter fra Flesland. Hotellet har fantastisk udsigt, morgenmad, bar og restaurant.

Quality Hotel™ Edvard Grieg 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Edvard Grieg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Bergens største og skønneste hotel er endelig genåbnet. Med et inspirerende interiør og en mageløs udsigt står førsteklasses hotellet Quality Hotel Edvard Grieg klar til at modtage dig med åbne arme. Vi ligger kun 20 minutter fra Bergens bycentrum og 5 minutter fra Flesland. Her er der godt med parkeringspladser til en lav døgnpris og ellers gode forbindelser med lokal transport ligger hotellet ideelt i forhold til alt, der sker i Bergen, men alligevel i rolige omgivelser.

En nyrenoveret klassiker

Vi hedder ikke Edvard Grieg for ingenting. I lighed med vores navnebror er vi både lokale og internationale samt nyskabende og klassiske, og vi er stolte af at høre til her i Bergen. Med 223 nyrenoverede værelser i tillæg til de 150 eksisterende, The Social – Bar & Bistro, træningslokale med udsigt over byfjeldene og ikke mindst vestlandets bedste konferenceafdeling er vi altid klar, altid fokuserede.

Kurser, konferencer og møder

Vores konferenceafdeling på to etager vil garanteret inspirere dig. Med store, åbne fællesområder og en udsigt ud over skovklædte fjelde er det nemt at finde motivationen og inspirationen i vores mødelokaler. Vores fleksible lokaler gør det til en leg at arrangere konferencer for over 2000 personer. Det lover vi.

Luftig lobby, restaurant og terrasser

Det første, du møder ved ankomsten på Hotel Edvard Grieg, er synet af vores fantastiske lobby, som med sine mange højdemeter, dejlige siddegrupper, store kunstværker og meterhøje planter skaber et rummeligt mødested med en afslappet og skøn atmosfære. Her finder du også The Social – Bar & Bistro som serverer både mad, drikke og tilbyder gratis shuffleboard og bordfodbold. Udenfor restauranten og baren har vi også to store terrasser, hvor du kan nyde både mad og drikke. Lobbyen inkluderer også kiosken Lounge 24, mingleområde for konferencer og tre PCer til fri afbenyttelse for vores gæster. 

Dit familiehotel i Bergen

Vores rummelige familieværelser på 35 kvadratmeter er en grund til at vælge hotellet i sig selv. Et hav af spændende seværdigheder og aktiviteter for hele familien kan findes en kort køretur fra hotellet, såsom Rush Trampolinepark, Bergen Klatrecenter, Leos Legeland, Lagunen Biograf, Bowlinghal, Vandlandet Vannkanten og Klatreparken "Høyt & Lavt". Vi kan også give information om nærmeste badestrand eller vandreområde, som ligger tættere på hotellet, end mange lige tror. Vi tilbyder også af og til ekstra faciliteter og tilbud til de mindste, så kontakt os gerne inden dit ophold.

Nærområdet

Skal du på ferie? Hotellet ligger placeret blot 5 minutter fra Flesland, og lokalområdet byder på flere lokale seværdigheder. Her kan du finde Edvard Griegs barndomshjem, Troldhaugen, og Fana Golfbane og Siljustølen for blot at nævne nogle få eksempler. Fra hotellets vinduer får du udsigt over både fjord og fjelde, og Bergens største shoppingcenter ligger lige i nærheden. Har du brug for dagligvarer, findes dette ca. 10 minutter til fods fra hotellet. Læs mere om Bergen her.

Løb hen over byens fjelde

På hotellets øverste etage har vi indrettet et nyt, flot fitnessområde, hvor du har udsigt, så langt øjet rækker, både øst- og vestover. Findes der nogen bedre motivation til at få trænet? Ja, det gør der! Hotellet tilbyder vask af dit svedige træningstøj, så du slipper for "lugten" nede i kufferten. Som gæst betaler du ikke noget for denne service.

Du er velkommen til at spørge os om træningsfaciliteter i nærheden af hotellet. Du kan enten spille squash til særpriser eller udforske de forskellige løjper i området, hvis du gerne vil træne ude i den fri natur.

Gode idrætspriser

Vi har gode priser, når sportsholdet skal afsted, uanset om du er udøver, dommer, et helt hold eller heppekoret. Se mere information her for priserne til Norges Idrettsforbund, eller kontakt os, hvis du vil vide mere om vores idrætspakker til hele holdet/forbundet. Desuden har vi unikke og gratis parkeringsmuligheder for busser og lignende.

Kontakt

  • Sandsliåsen 50 5254 Bergen , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Transport til/fra Bergen
Bybanen

Stopper 800 meter fra hotellet ved stoppested Sandslivegen og går ca. hvert 10. minut. Den tager dig hele vejen fra Bergen centrum til lufthavnen. Rutetider og priser finner du på www.skyss.no.

Transport til/fra lufthavnen
Bybanen

Tager dig til og fra Bergen Airport Flesland. Stoppested Equinor/Sandslivegen.

Med taxi

Vi anbefaler Bergen Taxi, ring på tlf. +47 07000, 

Om Quality Hotel Edvard Grieg

Antal hotelværelser

373 værelser

Særlige hotelværelser

Handicapvenlige hotelværelser: 35
Allergivenlige hotelværelser: 22

Antal konferencelokaler

20 lokaler, max. kapacitet 2500 personer

Afstand til Bergen Lufthavn

3 kilometer, ca. 5 minutter i bil

Afstand til Bergen centrum

12 kilometer, ca. 50 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Busstop Equinor, Sandslivegen eller Håvardstun: 800 meter
Rejsetid med bus til Bergen centrum: Ca. 35 minutter
Rejsetid med bus til lufthavnen: Ca. 8 minutter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.