Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Strand Gjøvik ,  Norge

Quality Hotel™ Strand

Gjøvik,  Norge

Quality Hotel Strand - din fuldendte hoteloplevelse i hjertet af Gjøvik. Hotellet har tagrestaurant, steakhouse, biograf og kulturcenter i samme bygning, og et flot og indholdsrigt spa. Vi sørger for en vellykket konference eller en behagelig weekend.

Quality Hotel™ Strand 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Strand

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi serverer en morgenmadsbuffet med mange gode, sunde og økologiske alternativer. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden serverer vi i restaurant Smag & Behag på første etage. Morgenmaden indgår altid i værelsesprisen, når du bor hos os.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 08.00 - 11.00

Parkering

Vi tilbyder dig parkering i vores parkeringshus, der ligger tæt på hotellet (krydset Elvegata/Parkgata). Du kan betale via betalingsautomat, men kan også få udgiften tilføjet til din værelsespris, hvis du ønsker dette.

Pool

Tag dig en svømmetur, og nyd vores faciliteter i Otium spa. Vores spa har en 18-årsgrænse og en 16-årsgrænse ved ledsagelse af en voksen. Børn kan benytte poolerne i følgeskab med en voksen hotelgæst fredag-søndag mellem kl. 08.00-13.00. Vi minder dig om, at børn, på samme måde som voksne, bør udvise god spa-etikette.

Entré til spa

Priserne er per person
95 NOK for børn ledsaget af en voksen hotelgæst alle dage 08:00 - 13:00.
195 NOK for hotellets gæster alle dage
295 NOK for øvrige gæster på hverdage
395 NOK for øvrige gæster i weekenden

Fitnessfaciliteter

Quality Hotel Strands fitnessfaciliteter ligger lige under receptionen og er udstyret med motionscykel, løbebånd og forskellige styrketræningsmaskiner. Hvorfor ikke træne, inden du slapper af i spaafdelingen? Er du gæst på hotellet, er der fri adgang til fitnessfaciliteterne.

Åbningstider træningslokale:

Mandag - søndag: 06.00 - 23.00

Dit nøglekort giver adgang til fitnessfaciliteterne.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Selvbetjening ved check-in

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgangskoden i receptionen, men kan også logge på med dit Strawberry-nummer.

Øvrige tjenester

  • TV
  • Konferencecenter
  • Softice-maskine
  • Kæledyr tilladt
  • Restaurant
  • Spa
  • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.