Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Entry Trollåsen ,  Norge

Quality Hotel™ Entry

Trollåsen,  Norge

Velkommen til Quality Hotel Entry! Hotellet er det perfekte udgangspunkt for både forretninger og fornøjelser. Hotellet ligger i grønne omgivelser, midt mellem Tusenfryd og Oslo C, med flotte gangstier i nærheden.

Quality Hotel™ Entry 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Entry

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Entry ligger i grønne omgivelser i parkomgivelser i Kolbotn, blot ti minutter fra Oslo centrum.

Et moderne hotel

Quality Hotel Entry fremstår som nyt og moderne med åbne fællesarealer, aktive barområder med shuffleboard og nyt, friskt frokostkoncept med fokus på sæsonens råvarer. Med et topmoderne køkken, godt teknisk udstyr og serviceminded personale sørger vi for, at alle behov dækkes på bedst mulige måde.

Eventyrlystne omgivelser

Med naturskønne omgivelser i umiddelbar nærhed er Quality Hotel ™ Entry perfekt til at skabe nye sommerminder. Du kan nyde gode vandrestier og cykelruter, der let giver dig mulighed for at nå steder i nærheden som den charmerende by Kolbotn eller den vidunderlige strand Hvervenbukta. Det er kun en tur til Kolbotn Sentrum, du kan nyde en kop kaffe eller en is langs Kolbotntjernet eller Gjersjøen. Hvis du har den ledige bil, anbefaler vi at tage en tur til Ingierstrand, kun 10 minutter væk med bil. Hotellet har også en stor have uden adgang, der kan bruges til afslapning, leg og sjov eller for virksomhed.

Børnenes Hotel

I løbet af sommeren er vi en destination for sjov og spil for hele familien, men mest af alt for børnene. Med legeværelse og boldspil i haven kan du være sikker på, at der ikke vil være kedelige øjeblikke for dig eller dine børn!

Transport til og fra Oslo

Busholdeplads tur/retur Oslo ligger kun 2 minutters til fods fra hotellet. For kursusdeltagere kan vi organisere fælles bustransport tur/retur Oslo centrum eller Gardermoen. Kaffe og boller på bussen kan vi også fikse! 

Kontakt

  • Lienga 11 1414 Trollåsen , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Buss

Tag bus nr. 83 fra Oslo centrum. Busstoppestedet hedder Mastemyr hotel, og ligger lige ved hotellet. Bussen tager omkring 15 minutter fra Oslo Sentralstasjon. Køreplan finder du her.

Tog

Rutetog til Kolbotn station eller Rosenholm station. Derfra passer det med taxa, som tager 3 minutter, eller en gåtur på 20 - 25 minutter.

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen

Man kan bede om fast pris på taxa fra både Follo Taxi og Oslo Taxi. Derudover er det enkelt at tage Flytoget fra Gardermoen til Oslo S og derfra bus nr. 83 eller taxa til hotellet. 

Om Quality Hotel Entry

Antal hotelværelser

164 værelser, 361 senge

Antal mødelokaler

19 fleksible konferencelokaler, hvor storsalen alene har en kapacitet på op til 400 personer.

Afstand til lufthavn

Oslo Gardermoen Lufthavn: 45 km, ca. 45 minutter i bil

Afstand til togstation

Kolbotn station: 4 km

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.