Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Farris Bad Larvik ,  Norge

Farris Bad

Larvik,  Norge

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik.Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling.

Farris Bad 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Farris Bad

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Farris Bad har en enestående beliggenhed ved stranden i Larvik, kun halvanden time fra Oslo og 15 minutter fra Oslo Torp Lufthavn. Med den ene fod på land og den anden fod i vandet er Farris Bad et helt unikt spahotel med Skandinaviens største spaafdeling på hele 2500 m2.

Farris Bad Spa

Farris Bad er Nordens største spa, og så er hotellet oven i købet opført ved en ægte mineralkilde. Hver dag bobler der friskt kildevand ud fra 55 meters dybde og op til vores kildevandsgrotte, og det er sundt og rigt på mineraler. Vi har fokus på fysisk såvel som mental træning, en afbalanceret kost og behandlinger, som opfylder alle behov og ønsker. Her kan du finde ydre og indre ro og sætte tiden i stå. (Der er 16 års aldersgrænse i hela spaområdet).

Konferencer

Vores konferencefaciliteter er perfekte til dig, der ikke bare ønsker et almindeligt møde. En konference på Farris Bad indebærer selvfølgelig alt, hvad du har brug for, når det kommer til teknologi, personlig hjælp og lokaler. Vi har plads til både små og store møder, og i vores største lokale er der mulighed for at være op til 400 personer.

Strandterassen

På vores strandterrasse er der plads til 80 personer, og her kan du nyde morgenmaden eller vores lækre frokostbuffet i solen. Eller hvad med at bestille en grillbuffet til et større selskab? Her kan du også slænge dig i en af vores udendørs lounges, snuppe en kold drink og bare slappe af. På de grå dage og sene aftener tænder vi op i vores varmelamper i loftet, som dækker store dele af terrassen.

Restaurant

Vores friske råvarer indkøbes lokalt - sæsonens grøntsager er dyrkede i Vestfold, og dagsfrisk fisk og skaldyr hentes fra området omkring Svenner fyr. Al mad er tilberedt fra brunden, og vi bruger klassiske teknikker i et køkken, der oser af en god og energisk atmosfære.

Seaside Lounge & Foodbar

Seaside Lounge & Foodbarer vores nyeste restaurantkoncept, der tilbyder social dining. I smukt vejr kan du nyde havsudsigten og bølgerne, der ruller op på stranden. Trækker det op til dårligt vejr - træd ind i varmen og hyg jer foran den åbne pejs.

Seaside Bar

På barmenuen finder du et varieret udvalg af internationale og sofistikerede cocktails, cognac, Armangnac, whisky, grappa, champagne og meget mere. Spørg vores dygtige bartendere. Hvem ved, måske finder du en ny yndlingsdrink? Vi serverer den gerne med et lille twist.

Golf i Larvik

Farris Bad ligger blot 2 kilometer fra en af Norges fineste golfbaner, Larvik Golfklubb. Reservér greenfee og starttidspunkt i receptionen.

Kontakt

  • Fritzøe Brygge 2 3285 Larvik , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Larvik Station

Med bus

Bus til Larvik

Med færge

Færge til færgeterminalen i Larvik

Med taxa

Vi anbefaler Vestfold Taxi, ring på tlf. +47 33 42 02 00.

Om Farris Bad

Antal hotelværelser

176 værelser

Antal mødelokaler

14 lokaler

Afstand til lufthavne

Torp Sandefjord: 22 km
Oslo Gardermoen: 160 km

Afstand til tog og offentlig transport

Larvik Station: 800 meter

Afstand til Larvik færgeterminal

10 minutter i bil

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.