Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Skifer Oppdal ,  Norge

Quality Hotel™ Skifer

Oppdal,  Norge

Quality Hotel Skifer ligger midt i Oppdal, to timer til Trondheim. Den smukke natur omgiver hotellet med 176 hotelværelser, konferencerum, restaurant og wellness. En ideel beliggenhed i forhold til job og ferie.

Quality Hotel™ Skifer 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
5,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

5,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Skifer

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Skifer ligger midt i Oppdal, to timer syd for Trondheim. Vi tilbyder dig 176 værelser, moderne og fleksible koncerencelokaler, restaurant og wellnessafdeling i et smukt miljø, hvilket gør hotellet ideelt til alt fra møder til konferencer og ferieophold i de skønne naturomgivelser.

Hos os er der lige nu pågående arbejde i forbindelse med bygning af Skifer Signatur. Der kan være begrænset antal parkeringspladser i en periode. Alternativ parkeringsplads ved Byggmix Oppdal.

Centralt i Oppdal

Hotellet i det centrale Oppdal, 545 meter over havet, er omgivet af fjeldområdet Trollheimen og Dovre nationalpark. Fra Quality Hotel Skifer er der kort vej til bus og tog, og lige uden for hotellobbyen finder du både butikker, restauranter, kulturtilbud med biograf, bibliotek, pool og meget andet.

Alt fra dobbeltværelser til suiter

Vores 176 hotelværelser er moderne og komfortable. De er ligeledes indrettet i bløde, naturlige farver. Vi tilbyder både dobbeltværelser, familieværelser, suiter samt handicapvenlige værelser. Vi dækker kort sagt alle behov. De fleste værelser har udsigt ud mod fjeldene, og alle værelser har fri adgang til trådløst internet og tv. Du kan læse mere om vores forskellige værelsestyper her.

À la carte-restaurant med åbent køkken og lobbybar

Vi ved, at den gode mad, de lækre drikkevarer samt fornøjelser er nøgleord, når man skal beskrive det perfekte hotelophold. I hjertet af hotellet finder du vores à la carte-restaurant med åbent køkken, hvor du således får et direkte kig til kokkene, der tryller for at skabe regionens lækreste måltider, der bliver tilberedt på sæsonens aktuelle råvarer. I lobbybaren kan du slå dig ned i en af vores sofagrupper, hvor du kan nyde lækre snacks og skønne drikkevarer. Du kan læse mere om vores restaurant her.

Kobl af i wellnessafdelingen

Efter en begivenhedsrig dag kan det være helt rart at komme ned i gear, så kig gerne forbi vores wellnessafdeling med fitness, bad, fodbad, finsk sauna og dampsauna, hvor du får udsigt over skipisterne. Minera Velvære tilbyder sågar spabehandlingar, hvis du har brug for en ekstra forkælelse. Læs mere her.

Konference eller event i et usædvanligt miljø

Quality Hotel™ Skifer har en moderne og fleksibel konferenceafdeling med en totalkapacitet på 300 personer. Vi hjælper dig hellere end gerne med at arrangere konferencen, dit kick-off eller familiefesten. Læs mere om vores konference- og eventmuligheder her.

En perfekt udgangspunkt, vinter som sommer

Når du vælger at bo på Quality Hotel Skifer, har du kun en kort køretur hen til de største alpine områder, og kilometer efter kilometer vil du kunne spotte præparerede pister, perfekt til langrend om vinteren eller vandre- og cykelture i sommermånederne. Vi giver dig gerne tips til diverse aktiviteter, der både kunne tælle curling, fisketure, golf, moskusoksesafari, riverrafting samt mange teambuildingaktiviteter.

Oplev hotellet

Hotellets karakteristiske facade er bygget af lokal skifer, og denne specielle stenart går igen i interiøet. Sammen med sten, træ og uldtekstiler er det med til at skabe en både varm og imødekommende stemning.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Quality Hotel Skifer!

Kontakt

  • Ola Setroms veg 35 7340 Oppdal , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog og bus

Til Oppdal Skysstasjon

Fra Trondheim Lufthavn Værnes

Tag bussen, toget eller en taxi, hvis du ikke kører selv.

Med taxi

Vi anbefaler Trøndertaxi, ring på tlf. +47 72 42 12 05.

Om Quality Hotel Skifer

Antal hotelværelser

177 værelser, 354 senge

Antal konferencelokaler

6 lokaler, plads til 300 personer

Afstand til lufthavn

Trondheim Lufthavn Værnes: 160 km, ca. 2 timer med bil

Afstand til offentlig transport

Oppdal Skysstasjon: 300 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.