Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway er et hotel ved Gardermoen, der dækker de fleste behov, uanset om du er på rejse eller skal holde en konference.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Runway

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi byder på morgenmadsbuffet med mange sunde og økologiske produkter. Med andre ord en rigtig hotelmorgenmad.

Morgenmad serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.00
Lørdag - søndag: 06.30 - 10.30
Early Bird-morgenmad serveres hver dag fra kl. 04.00.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi har 140 parkeringspladser tilknyttet hotellet. Som gæst kan du benytte dig af disse mod en betaling på 150 NOK pr. døgn. Der er også mulighed for opladning af elbil hos os.

Mad & drikke

I Barception kan du bestille en lækker pizza fra vores pizzaovn. Dette er muligt hver dag mellem kl. 15:00-23:00. I vores Delishop finder du også et udvalg af sandwich og håndmadder.

Åbningstider

Bar
Alle dage: 14.00 - 01.00

Lobbyshop/Deli
Alle dage: Døgnet rundt

Åbningstiderne i restauranten og baren kan variere i forbindelse med ferier, helligdage og i udvalgte weekender. Kontakt os gerne for information om åbningstider under dit ophold.

Fitnessfaciliteter

På Comfort Hotel Runway er vi stolte af vores friske og unikke fitnessrum. Her kan du løbe på løbebånd, samtidig med at du ser flyene lette og lande på landingsbanen. Du finder også både vægte og motionscykler til fri disposition.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 07.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Lazy Sunday

Blev det lidt sent igår? På søndage er sen udcheckning gratis! Slap af og sov lidt længere, forudsat at der er ledige pladser. Husk at tage kontakt med receptionen før kl. 12.00, hvis du ønsker en sen udcheckning. Kontakt receptionen ved ankomsten, så hjælper vi dig, så godt vi kan.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Renseri

Har du behov for at få vasket tøj, mens du er gæst hos os, har vi en god aftale med Prikken Rens. Har du brug for at få vasket tøjet hurtigt? Vi tilbyder ekspresvask. Kontakt receptionen for information om priser og praktisk information. Kontakt receptionen for information om priser og praktisk information.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «Comforthotel», og så er du inde! Enkelt.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Økologisk morgenmad
 • Transport til lufthavn
 • Elevator
 • Udendørs parkering
 • TV
 • Konferencecenter
 • Restaurant
 • Handicapværelser
 • Møderum
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.