Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Grand Central

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Services

Start dagen med en lækker og sund morgenmad hos os. Vores morgenmad er enkelt, men har alt, hvad du har brug for til en god start påd agen. Vi byder på en masse godt og en mængde økologiske produkter. Her finder du også nykogte æg, røræg med bacon, fersk pålæg samt skåret frugt.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 07.00 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Kaffe og te

Hos os får du altid rygende varm kaffe og te, når (og så ofte) du vil. Kaffe og te står fremme i lobbyen og koster 30 NOK. Har du Strawberry medlemskap? Så er kaffe og te helt gratis!

Lobbyshop

Du skal ikke betale for ting, du ikke bruger. Derfor har vi droppet de traditionelle minibarer med varer til overpris, og satser på en smart barception i stedet. Der kan du købe alt fra øl og sodavand til snacks. Du finder vores barception i lobbyen.

Åbningstider

Alle dager: Døgnet rundt

Vores faciliteter har varierende åbningstider under sommeren og i forbindelse med helligdage. Tag kontakt med hotellet for aktuelle åbningstider. 

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Derfor lader vi dig beholde værelset helt frem til kl. 18.00 alle søndage uden ekstra omkostninger. Husk at give besked til receptionen, hvis du vil checke sent ud! Ved forbehold på romkapasitet og ved spesielle events i Oslo.

Det går også tit at checke ind tidligere eller senere andre dage også, forudsat at vi har ledig kapacitet, mod en afgift. Kontakt os for mere informarion

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket "Comfort Hotel", og så er du inde! Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Elevator
 • TV
 • Kopimaskine
 • Kæledyr tilladt
 • Træningslokale
 • Handicapværelser
 • Ismaskine
 • Strygejern og strygebræt
 • Spejl i fuld længde
 • Røgfrit hotel

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.