Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for dig, der ønsker et billigt men godt hotel midt i Oslos bedstenabolag ved Youngstorvet. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Xpress Youngstorget, et moderne og prisvenligt hotel lige i Oslos hjerte, på Youngstorget. Her finder du byens natteliv, og Oslos shoppingmuligheder ligger lige rundt om hjørnet.

Oslos bedste beliggenhed

Dette hotel henvender sig til dem, der ønsker at udforske og opleve Oslo. Youngstorget med dets kulturelle faciliteter, butikker og restauranter ligger super tæt på. Resten af ​​centrum, Aker Brygge og Oslos Hovedbanegård er ikke langt væk. Læs mere om Oslo her.

Vi tænker innovativt

Comfort Hotel Xpress er anderledes end alle de andre! Hotellet åbnede tilbage i 2011, og vi tilbyder dig den nyeste teknologi og de flotteste farver. Her er der ikke meget, der er overladt til tilfældighederne. Vi elsker, når ting er edgy og anderledes. Hæng ud på tagterrassen eller nedenunder. Du kan også spille pinball eller bordfodbold. Vi er ikke ligesom andre hoteller.

No fuzz

Dette er et hotel med smarte løsninger til dig, der ikke vil ligge penge i unødvendige ting og sager. Det betyder, at du slipper for dyre tilbud såsom roomservice og minibar. Du vil desuden kunne finde mange snacks, mad- og drikkevarer til rimelige priser i vores lobbyshop, som er åben døgnet rundt. Vi gør også vores bedste for at påvirke miljøet så lidt som muligt, hvilket du vil bemærke, når du bor her på vores hotel. Vi har ingen hotelrestaurant, og vi skifter heller ikke håndklæderne og sengetøjet dag for dag.

Træn, når du har lyst

Comfort Hotel Xpress Youngstorget har et komplet motionsrum med udstyr til både cardio og styrketræning. Det er åbent døgnet rundt, så du kan træne efter behov.

Cool og kompakte værelser Vi tilbyder dig 240 smarte værelser, som er kompakte med smukke farver og moderne møbler. Du får altid et rent og friskt værelse, når du bor hos os. Men for at være et endnu mere prisvenligt hotel i Oslo gør vi ikke rent for dig hver eneste dag. Uanset om du bor her i en længere periode eller ej, gør vi rent og vasker værelset hver fjerde dag. Vi vil dog med glæde gøre rent for dig i mellemtiden, dog for et mindre gebyr. Kom forbi, så fortæller vi dig mere om hvorfor og hvordan.

Kontakt

  • Møllergata 26 0179 Oslo , Norge

Find vej til hotellet

Med metro

Oslo S/Jernbanetorget

Med bus og sporvogn

Brugata eller Oslo S

Fra Oslo Lufthavn

Shuttletoget til Oslo S, 7 minutters gang til hotellet

Taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, tlf. +47 023 23.

Om Comfort Hotel Xpress Youngstorget

Antal hotelværelser

240 værelser

Afstand fra lufthavn

Gardermoen Lufthavn, 52 km, ca. 35 minutter

Afstand til offentlig transport

Brugata, 400 meter
Oslo S/Jernbanetorget, 750 meter

Fra Oslo Lufthavn går toget til Gardermoen hvert tiende minut.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.