Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Oslo,  Norge

Velkommen til Comfort Hotel® Xpress Youngstorget! Vi er hotellet for dig, der ønsker et billigt men godt hotel midt i Oslos bedstenabolag ved Youngstorvet. Urban Easy Living.

Comfort Hotel® Xpress Youngstorget 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Youngstorget

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Xpress-morgenmad

Folk er forskellige. Nogle kan lide æg, bacon, pandekager og wienerbrød serveret på sølvfad, mens andre nøjes med en coffee-to-go. Hos Xpress har vi derfor valgt at skippe morgenmadsbuffeten. I vores deli har vi et udvalg panini, yoghurt, smoothies, juice, friskkværnet fairtrade kaffe og andet, som passer perfekt til frokosten. Køb det, du allerhelst vil have, så du er klar til at tage ud og udforske Oslo. Husk, du altid er velkommen til at nyde din morgenmad i vores lobbylounge, og her kan du også sidde og surfe på nettet. Velkommen til Xpress-frokost!

Lobbyshop

I lobbyen finder du vores Lobbyshop og Barception. Her sælger vi alt fra kyllingewraps og nødder til cocktails og øl. For sen til første morgenmøde? Få en friskkværnet kaffe og croissant to-go. Vi har også morgenmadsposer og diverse snacks samt andet mad som passer perfekt til morgenmaden.

Åbningstider

Alle ugens dage: Døgnet rundt

Laundromat

Det kan du! Men for at være tydelig: vi vasker ikke dit tøj for dig, men du kan vaske det selv i vaskerummet i kælderetagen, mod en ekstra afgift.

Lazy Sunday

Vi elsker dovne søndage! Derfor lader vi dig beholde værelset frem til kl. 18.00 alle søndage uden ekstra omkostninger. Husk at give besked til receptionen, hvis du vil checke sent ud. Afhængig af ledige værelser og eventuelle specielle events i Oslo.

Fitnessfaciliteter

Er du frisk på at råde bod på gårsdagens synder? Vores træningslokale er åbent for alle. Tag en tur på løbebåndet eller brug vores frie vægte.

Åbningstider

Alle ugens dage: Døgnet rundt

 

Rooftop

Byen bedste udsigt? Det synes vi i hvert fald. Udekontor får pludselig en helt ny betydelse!

Åbent hver dag kl. 06.00 - 23.00

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Self service station

Alle hader kø. Checker du ind selv, slipper du for at vente. Du kan tjekke ind via SMS eller på nettet før du ankommer til hotellet, på iPad i lobbyen, eller i Barception, hvor der er folk bag disken 24/7. The future is here to stay!

WiFi

WiFi to the people! Gratis trådløst internet finder du på hele hotellet. Vælg netværket «ComfortHotel», du behøver ikke noget password. Enkelt og ligetil. The way we like it.

Øvrige tjenester

 • Gratis Wi-Fi
 • Grab'n'Go
 • Joggingrunde
 • Elevator
 • Gæstevaskeri
 • Udendørs parkering
 • Fladskærms-TV
 • Kopimaskine
 • Kæledyr tilladt
 • Solterasse
 • Træningslokale
 • Handicapværelser
 • Ismaskine
 • Strygejern og strygebræt
 • Røgfrit hotel
 • Bar
 • Café

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.