Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Olavsgaard Skjetten ,  Norge

Quality Hotel™ Olavsgaard

Skjetten,  Norge

Quality Hotel Olavsgaard er et fullservice konferencehotel beliggende i landlige omgivelse mellem Oslo og Gardermoen. Hotellets beliggenhed og moderne konferencelokaler gør det til et naturligt mødested for alle i regionen.

Quality Hotel™ Olavsgaard 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Vores righoldige morgenmadsbuffet indeholder bl.a. et udvalg af økologiske produkter samt te i løsvægt med mange spændende smagsvarianter.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag: Kl. 07.00 - 10.30
Søndag: Kl. 08.00 - 10.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i ferier og på helligdage. Kontakt hotellet for at få information om aktuelle åbningstider under dit ophold.

Parkering

Når du ankommer til hotellet i bil, vil det være muligt at parkere lige uden for hotellet, hvor der er masser af afmærkede P-pladser. Selvfølgelig tilbyder vi også parkeringspladser, der er forbeholdt handicappede og el-biler.

Fitnessfaciliteter

På Quality Hotel Olavsgaard har vi et fitnessrum med stepmaskine, træningmaskiner til funktionel træning samt spinningcykler. Har du lyst til at tage en træningstur eller måske bare udforske nærområdet, mens du bor hos os? Vi har også vores egne løbekort med turforslag på distancer mellem 5-25 km. Selvom vores hotel ligger tæt på et trafikeret vejkryds, er vores turforslag grønne!

Åbningstider - hotellets fitnessfaciliteter

Alle ugens dage: Kl. 05:00 - 23:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Renseri

Ønsker du at vaske tøj, mens du bor hos os? Vi har en vaskemaskine og en tørretumbler til rådighed. Vaskepulver og skyllemiddel kan købes i receptionen. Rejser du med lidt bagage? Vi hjælper dig hellere end gerne med at vaske tøj. Indlevér blot dit vasketøj i receptionen inden kl 08.30, så leverer vi det tilbage samme dag. For priser og mere information bedes du venligst kontakte vores reception. Vil du hellere selv vaske tøjet? Intet problem. Vi har vaskemaskine og tørretumbler til fri afbenyttelse for vores gæster. Du kan hente vaskepulver og skyllemiddel i receptionen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores hotelværelser har trådløst internet, og det er frit tilgængeligt for vores gæster. Du får adgang ved at logge dig på med dit Strawberry-nummer, men du kan også få en adgangskode i receptionen.

Øvrige tjenester

 • Joggingrunde
 • Udendørs parkering
 • TV
 • Konferencecenter
 • Popcornmaskine
 • Softice-maskine
 • Kaffemaskine i udvalgte værelser
 • Restaurant
 • Røgfrit hotel
 • Bar
 • Café

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.