Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Sogndal Sogndal ,  Norge

Quality Hotel™ Sogndal

Sogndal,  Norge

Med Sognefjordens bedste beliggenhed, er Quality Hotel Sogndal det perfekte udgangspunkt for unikke naturoplevelser. Vi tilbyder 226 værelser, konferencekapacitet til op til 1.000 personer, en restaurant og bar, og ligger midt mellem Trondheim og Bergen.

Quality Hotel™ Sogndal 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Sogndal

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel™ Sogndal ligger idyllisk i hjertet af Sognefjorden og er det perfekte hotel og udgangspunkt for unikke naturoplevelser.

Beliggenhed

Vi ligger kun nogle minutter til fods fra hurtigbåden fra Bergen, busstation med flere afgange dagligt ligger 50 meter herfra, og flybussen stopper også her. Selve lufthavnen ligger en kort køretur på 20 minutter herfra. Hos os er I tæt på alt, der sker i byen og alligevel også rolige og smukke omgivelser. 

Quality Hotel Sogndal

I vores nye hotel har vi 226 værelser i forskellige størrelser, fordelt på seks etager, samt hele tre restauranter. På første sal finder du vores nye Eppel Bar og Restaurant, hvor du kan få dig noget lækkert at spise og drikke. Baren er også en social mødeplads, hvor du kan spille shuffleboard eller billard. På første sal finder du også vores trendy restaurant Vågal Burger and Gin, hvor vi serverer smagsfulde burgere, vegetariske alternativer eller klassiske bøfretter. Vores italienske stolthed finder du på anden etage, hvor vores dygtige kokke serverer italiensk mad tilberedt fra bunden, med den ægte smag af Italia. Læs mere om vores restauranter her.

Kursus, konference og events til op mod 1000 personer

Med 9 konferencelokaler kan vi hjælper dig med at arrangere alt fra mindre møder og konferencer til messer, banketter og konferencer for op mod 1000 personer. Vi kan tage hånd om events, mingel og middage for omkring 500 personer, og med et bredt udvalg af festmenuer kan vi skræddersy jeres arrangement helt efter ønske. Vi tilpasser lokaler og møblering efter det enkelte mødes unikke behov, og vi tilbyder også en professionel kursusvært, der hjælper til med alt fra dagsorden til teknik. Vores dygtige servicehelte sørger for, at det er stressfrit og sjovt at arrangere konference hos os - det garanterer vi!

Aktivitetsbyen Sogndal

I Sogndal finder du et af Norges største indendørs klatrevægge, flotte cykelstier og et friluftsliv for enhver smag. Langs med fjorden kan du gå på "Fjordstien", som knytter fjorden sammen med byen. En kort køretur fra hotellet tager dig til Sogn Museum og De Heibergske Samlinger, Fjordmuseet på Kaupanger. Sogndal byder også på mange fine vandreture i de mange fjelde, der ligger lige udenfor døren, med fantastiske udsigtspunkter. Hotellet er den perfekte base for at opleve det varierede kultur- og naturlandskab i Sognefjordsområdet. Med Urnes stavkirke, Jotunheimen, Jostedalsbreen, Breheimsenteret, Nærøyfjorden og Flåmsbanen i nærheden er du garanteret et spændende ophold. Følg med på gletsjervandring, rafting, canyoning eller kajakpadling på fjorden og gletsjerisvandet i naturskønne omgivelser.

Om vinteren kan du besøge Sogndal Skisenter eller Sogn Skisenter, der ligger kun 15 minutter væk. Begge alpinanlæggene byder på varierede udfordringer for både nybegyndere og de mere erfarne, med både børnebakker og løssneområder. Sogndal har shoppingcenter, flere caféer og aktivitetsfirmar, alt i gangafstand fra hotellet!

Kontakt

  • Gravensteinsgata 5 6856 Sogndal , Norge

Find vej til hotellet

Med bus
Sogndal skystasjon, 50 meter fra hotellet

Fra Sogndal Lufthavn
Lufthavnsbus fra lufthavnen, ca. 20 minutter

Om Quality Hotel Sogndal

Antal hotelværelser
226 værelser

Antal konferencelokaler
9 rum. Det største med kapacitet til 530 gæster. Totalkapacitet på 1000 personer.

Afstand til lufthavn
Sogndal Lufthavn: 20 km

Afstand til Sogndal Skystasjon
50 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.