Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norge

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norge

Midt i Stavanger ligger Comfort Hotel Square. Et hotel med sen check-out om søndagen og byens mest spektakulære tagterrasse.

Comfort Hotel® Square 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Square

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Hos os findes hverken en hovmester eller guldbelagte haner, i stedet finder du stærke farver, glade mennesker og Stavangers mest spetakulære tagterasse. Vi er anderledes fordi vi vover, kan og vil! Velkommen hos os!

Midt i Stavanger

Moderne, hyggeligt og Stavangers mest attraktive adresse. Comfort Hotel Square giver dig for alvor fuld valuta for pengene. Du kommer til at bo dør om dør med alle de fede butikker og caféer, og beliggenheden kunne nærmest ikke være mere central. Lufthavnsbussen stopper blot 300 meter fra hotellet, tag trappen ned, og du er bogstavlig talt midt i Stavanger. Læs mere om Stavanger her.

Tagterrasse

I toppen af vores hippe hotelbygning finder du Stavangers mest spektakulære tagterrasse. Her kan du chille med kaffe, læse en medrivende bog, spise lækre sager eller bare nyde den fabelagtige udsigt. Mad og drikke køber du i restauranten, hvorefter du tager den med op til terrassen. Som gæst har du naturligvis fri adgang til terrassen, men den kan også lejes ud til private arrangementer. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at afvikle et event med en 360 graders udsigt over Stavanger. Et syn, som dine gæster ikke glemmer lige med det samme.

Barception

Vores Barception er en eklektisk, uformel bar, restaurant og reception, der tilfredsstiller både lyst og sult. Uanset om du checker ind på hotellet, eller bare smutter ind omkring, kan vi tilbyde alt fra fadøl til panini og snacks. 

Morgenmad og frokost

Ernæring er en vigtig ting. Hos Comfort finder du ingen store frokostbuffeter. Vi fokuserer derimod på et mindre, men velsmagende udvalg, hvor der er flere gode, økologiske og nærende alternativer. Morgenmaden kan du også tage med dig på farten. Hvis du tilbringer en hel weekend i Stavanger, serverer vi dagens vigtigste måltid på lørdage til kl. 11.00 og søndage til kl. 12.00.

Weekend

En god ernæring er vigtig. Den skal være både sund og lækker. I weekenderne serverer vi dagens vigtigste morgenmad frem til kl. 11.00. Har du lyst til at synde lidt, har vi også en rigtig solid engelsk breakfast med æg og bacon. Du er også velkommen til at vælge din morgenmad som take away.

Sov længe

Fik vi sagt, at du kan sove længe om søndagen? Det er noget, man rigtig gerne vil gøre i en dobbeltseng fra Duxiana. Check-out er muligt helt frem til kl 18.00 på denne dejlige sov længe-dag.

Lyder alt det her, som noget for dig, så glæder vi os til at byde dig velkommen til Comfort Hotel Square i Stavanger.

Kontakt

  • Løkkeveien 41 4008 Stavanger , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Stavanger busterminal

Med tog

Stavanger centralstation

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Lufthavnsbus til Clarion Hotel Stavanger, ca. 150 meter fra Comfort Hotel Square.

Med taxi

Vi anbefaler Stavanger Taxi, ring på tlf. +47 51 90 90 90

Om Comfort Hotel Square

Antal hotelværelser

194 værelser, 388 senge

Afstand til lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola: 14 km, ca. 20 minutter

Afstand til offentlig transport

Stavanger centralstation (tog og bus): 600 meter

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.