Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Square Stavanger ,  Norge

Comfort Hotel® Square

Stavanger,  Norge

Midt i Stavanger ligger Comfort Hotel Square. Et hotel med sen check-out om søndagen og byens mest spektakulære tagterrasse.

Comfort Hotel® Square 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Square

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi byder på en stor morgenmadsbuffet med flere økologiske og sunde alternativer. Kort sagt, en rigtig hotelmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag, søndag og helligdage: 07.30 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i vores parkeringsanlæg i kælderen. Prisen er 200 NOK/døgn.

Barception

Vores Barception er en urban, moderne og afslappet bar, reception og deli - alt i ét. Uanset om du checker ind på hotellet eller bare kommer et smut forbi, kan vi alt fra fadøl til cocktails og snacks.

Lobby shop

I vores lobbyshop kan du købe snacks, drikkevarer og håndkøbsartikler til rejsebrug. Vi holder naturligvis åbent døgnet rundt.

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Lazy Sunday

Vi elsker at slappe af om søndagen. Derfor har du dit værelse helt frem til kl. 18.00 hver søndag, uden ekstra beregning. Morgenmaden serverer vi desuden helt frem til kl. 12.00. Så tryk du bare på snooze-knappen. Du har også mulighed for sent check-out eller tidlig check-in de andre dage. Tidlig indcheckning 100 NOK, før kl 15:00 Sen udcheckning 100 NOK frem til kl 14:00, 200 NOK frem til 16.00

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

WiFi

Der er naturligvis frit tilgængeligt WiFi overalt på hotellet. Vælg blot netværket «Comfort Hotel», og så er du inde! Enkelt og godt.

Øvrige tjenester

  • Elevator
  • Indendørs parkering
  • Fladskærms-TV
  • Træningslokale
  • Badekar i udvalgte værelser
  • Ismaskine
  • Røgfrit hotel
  • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.