Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø Tromsø ,  Norge

Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Tromsø,  Norge

Med central beliggenhed i Tromsø giver Comfort Hotel Xpress dig et helt nyt hotelalternativ. Tænk smart, effektivt og på, hvad du mest har brug for. Vi kender Tromsø og viser dig vejen til de bedste restauranter og oplevelser.

Comfort Hotel® Xpress Tromsø 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Xpress Tromsø

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Xpress-morgenmad

Folk er forskellige. Nogen kan lide bacon, æg og hele pibetøjet, mens andre nøjes med en kaffe to-go. Vi har derfor valgt at skippe morgenmadsbuffeten. i Barception har vi fundet et lækkert udvalg morgenmadsprodukter og nykværnet Fairtrade-kaffe. Køb det, du har lyst til og tag det med op på værelset, ud i Tromsøs gader eller sæt dig ned i lobbyen for at spise, hænge ud eller surfe.

Parkering

Ankommer du i bil? Du finder parkeringspladser i parkeringshuset, der ligger lige ved hotellet. Der opkræves her en parkeringsafgift.

Lobbyshop & Barception

I lobbyen finder du vores Lobbyshop og Barception. Her sælger vi alt fra sandwiches og nødder til cocktails og øl fra bryggeriet lige rundt om hjørnet. Musikken er altid på i baggrunden, og vi har et stort TV til alle store events, der sker rundt omrking i verden. Sofaerne og stolene står klar til dig - slap af eller tag dit møde med herhen.

Dyrevenlig

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 NOK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 NOK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Self service station

Alle hader kø. Tjek selv ind på vores smarte check-in-automater eller i vores Barception, der er bemandet 24/7. The future is here to stay!

WiFi

WiFi to the people! Gratis trådløst internet finder du på hele hotellet. Vælg netværket "Comfort Hotel". Du har ikke brug for en adgangskode. Enkelt og hurtigt. The way we like it.

Øvrige tjenester

  • Fladskærms-TV
  • TV
  • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.