Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Grand, Borås Borås ,  Sverige

Quality Hotel™ Grand, Borås

Borås,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel™ Grand Borås. Et fremragende valg til familier, konferencen og underholdning i Borås og Vestsverige. Her finder du et stort konferenceområde, restaurant, træningsrum og sauna. Nyd en stor morgenbuffet, og spil shuffleboard.

Quality Hotel™ Grand, Borås 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Grand, Borås

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Det siges, at morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Hos Quality Hotel™ serverer vi et stort udvalg af økologiske produkter. Vi serverer bl.a. forskellige slags brød, et stort udvalg af pålæg, frisk frugt og forskellige slags yoghurt. Selvfølgelig tilbyder vi flere alternativer inden for laktose-, mælke-, og glutenfrie produkter og lækkerier.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 09.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Bor du ikke på hotellet, er du stadig velkommen til at nyde vores morgenmad, afhængigt af plads. Prisen er 185 SEK per person. Om mandagen er der 2 for 1 på vores morgenmadsbuffet.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Quality Hotel™ Grand har sine egne parkeringspladser, som ligger i et indhegnet område ved siden af hotellet. Pladserne er begrænsede, og vi anbefaler, at du booker din plads på forhånd i receptionen. Prisen er 215 SEK pr. nat. Da vi har en central beliggenhed, findes der flere alternativer for parkering tæt på hotellet - snak med receptionen ved ankomst, så hjælper vi dig til rette.

Gym

Hotellets træningslokale er lukket på grund af den pågående renovering. Et nyt træningslokale forventes at blive færdigt i slutningen af februar 2023. Frem til det tipser vores reception gerne om nærmeste træningscenter. Træningslokalet, som vi bygger lige nu, kommer til at være Borås' største hoteltræningscenter med både maskiner, frie vægte, yoga/relaxområder samt sauna.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Vaskeservice

Quality Hotel™ Grand, Borås tilbyder vaskeservice. Aflevér dit tøj i receptionen senest kl. 09.00, og så får du dit rene tøj tilbage allerede kl. 18.00 samme dag.

WiFi

Alle vores hotelværelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. I øjeblikket behøver du ikke engang et password. Det bliver nærmest ikke nemmere.

Øvrige tjenester

  • Gratis Wi-Fi
  • Banketlokale
  • Udendørs parkering
  • Fladskærms-TV
  • Popcornmaskine
  • Kaffemaskine i udvalgte værelser
  • Strygejern og strygebræt
  • Møderum
  • Røgfrit hotel

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.