Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Eskilstuna Eskilstuna ,  Sverige

Comfort Hotel® Eskilstuna

Eskilstuna,  Sverige

Comfort Hotel Eskilstuna har en god beliggenhed, tæt på zoologisk have, restauranter og butikker. Vi tilbyder parkering, konferencerum, bar samt fri adgang til internet. Ideelt til familieferier og forretningsrejser!

Comfort Hotel® Eskilstuna 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Eskilstuna

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Vi tilbyder en morgenmadsbuffet med mange velsmagende og sunde muligheder. Kort sagt, en vaskeægte hotelmorgenmad.

Morgenmaden serveres:

Hverdage: Kl. 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: Kl. 07.00 - 10.30

Ønsker du at spise morgenmad uden for de normale åbningstider, så kontakt os endelig. Vi står klar til at finde en løsning.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Hos os er det enkelt at parkere. Parkér på nogle af vores 12 pladser udenfor hotellet for 150 SEK/døgn. Receptionen sælger også billetter til parkeringshuset, der ligger rundt om hjørnet, for 150 SEK/døgn.

Bar

Velkommen til Comfort Hotel Eskilstunas bar. Her serverer vi lækre drinks hver dag indtil kl. 01.00. Baren finder du ved receptionen.

Åbningstider

Alle ugens dage: Kl. 11.00 - 01.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Konferencer

Comfort Hotel Eskilstuna har tre moderne konferencelokaler, hvor der er plads til 30 personer. Vi ordner alt det praktiske, så du kan nyde en sund, velsmagende mad og lækre snacks, når du afholder dine konferencer eller møder hos os. Kort sagt, du slipper simpelthen for alt det kedelige!

Fitnessfaciliteter

I vores døgnåbne fitnesscenter kan du træne lige så ofte, du vil. Her finder du træningsmaskiner og frivægte samt fjernsyn og god musik i højtalerne.

Åbningstider

Døgnet rundt, alle ugens dage, året rundt

Lobbyshop

I lobbyshoppen kan du købe praktiske produkter såsom shampoo og balsam, gode salater, friske sandwiches, færdiglavede madpakker, smoothies, drikkevarer, slik og snacks til favorable priser. Naturligvis holder vi åbent døgnet rundt, så du altid kan få noget godt og nyttigt (eller unyttigt), når lysten melder sig.

Lazy Sunday

Blev det sent lørdag aften? Intet problem. Om søndagen er det nemlig muligt at beholde værelset helt frem til kl. 18.00, når du bor hos os. Vi opkræver ikke ekstra for denne service, og som en tillægsservice, sørger vi for, at morgenmaden står klar indtil kl. 12.00. Så læg du dig bare på hovedpuden og nyd, at du kan sove længe her om søndagen.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

På hele hotellet er der trådløst internet, som du kan benytte helt uden ekstra beregning, så surf du bare af sted. Du logger på med den kode, vi udleverer til dig i receptionen, men du kan også vælge at logge på med dit Strawberry-nummer. Surf løs!

Øvrige tjenester

  • Kæledyr tilladt

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.