Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Frösö Park Hotel Frösön ,  Sverige

Frösö Park Hotel

Frösön,  Sverige

I maj 2015 slog vi dørene op til Östersunds nye hotel og mødested, der ligger på Frösön. Her har vi fokus på møder og events, kombineret med træning, nordisk spa og unikke mad- og naturoplevelser. Velkommen til Frösö Park Hotel!

Frösö Park Hotel 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,4
af 10
Vurdering for Frösö Park Hotel

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Östersund nye perle, sports- og konferenceresortet Frösö Park Hotel. Med 3 km til Åre Östersund Lufthavn og en betagende udsigt over bjergene kan du her mødes, spise, sove, træne, hvile, slappe af og arbejde året rundt. Et personligt mødested med både en høj og lav puls.

Norrlands største mødested

Vores udstillingshal Frösö Park Arena er en fleksibel mødearena, der har plads til 2500 gæster. Lokalerne er velegnede til alt fra koncerter og arrangementer til kongresser og messer. Med hotellets 13 mødelokaler, hvor der er plads til op mod 4-200 personer, er vi det oplagte valg til møder, konferencer og store kongresser. Sammen med Frösö Park Arena er vi Norrlands største mødested.

Træning og aktiviteter

Vi tror, at de fleste får deres bedste idéer, når de er i bevægelse. En tur på pilgrimsruten Skt. Olav, skiløb i Norrlands landskab, en skøjtetur på Storsjön eller en runde på Östersund-Frösö Golf Course, en af Sveriges smukkeste golfbaner? Der er aktiviteter til året rundt. Vil du hellere træne indendørs, har vi både muligheder for at dyrke fitness og yoga. Læs mere om træningsmulighederne.

Velkommen til vores nye spa

Vores spa, som slog dørene op i december 2015, er en smuk oase og et naturligt sted for rekreation. Her finder du opvarmede pools både indendørs og udendørs, dampbad og saunaer samt forskellige behandlinger.

Mad og drikke

Velkommen til vores restaurant Kava, hvor du kan nyde den storslåede udsigt over fjeldene og nyde madretter med følelse af Jämtland. På den lokale dialekt betyder ordet kava "at tage sig frem". I regn og rusk. Og fremme ved målet venter belønningen. Vi serverer mad med inspiration fra hele verden - men laver den med følelse af Jämtland. Drikkevarerne er nøje udvalgte fra hele verden, inklusiv vores egen region. Kava holder åbent alle ugens dage, året rundt, og serverer både morgenmad, frokost, middag og brunch i weekenderne. Alle er velkommen, både i træningstøj eller jækkesæt. 

Festetage

Planlægger du en storslået bryllup eller en firmafest? Lej vores festetage med plads til 300 gæster.

Kontakt

  • Cronstads väg 2 832 56 Frösön , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Östersund station, skift her til bus eller taxa.

Med bus

Bus nr. 3 eller 4 til Frösö Park fra Östersund centrum.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Östersund, ring på tlf. +46 63 19 90 00.

Om Frösö Park Hotel

Antal værelser

139 værelser, 700 senge

Antal konferencelokaler

13 lokaler, plads til 2500 mennesker

Afstand til lufthavn

Åre Östersund Lufthavn: 3 km

Afstand til offentlig transport

Busstoppested Frösö Park: 100 meter, Östersund station: 10 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.