Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg Gøteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Gøteborg,  Sverige

Lige ved siden af Göta Älv i Gøteborg-bydelen Majorna finder du Quality Hotel™ Waterfront. I nærheden af hotellet ligger der velbevarede gamle bygninger samt hyggelige spisesteder, alt i en afslappet atmosfære. Velkommen!

Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Waterfront, Gøteborg

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Waterfront er stedet, du kan besøge med familie, venner og kolleger, når du skal slappe af eller har møder i forbindelse med arbejdet. Hotellet har 151 store hotelværelser, suiter, konferencelokaler, selskabslokaler, restaurant, bar, udeservering med magisk udsigt og wellnessafdeling med motionsrum, boblebad, dampbad og sauna. Der er mange billige parkeringspladser, både udendørs og i en opvarmet garage. Der er endvidere gode forbindelser til centrum via sporvogn, bus eller båd.

Store konferencelokaler

Takket være erfaring, viden og en oprigtig interesse for individet kan vi skræddersy såvel store som små møder i Gøteborg. Det rolige samt spændende miljø giver konferencen en ekstra dimension og skaber gode forudsætninger for kreative møder. Vores 11 konferencelokaler har alle udsigt over Göta Älv. Fra nogle af værelserne kan man også se ud over det åbne hav. Størrelsen og funktionen varierer for mødelokalerne, så uanset størrelsen på gruppen er Quality Hotel Waterfront det perfekte sted til din næste konference.

Mad og drikke

På Quality Hotel Waterfront begynder du altid dagen med en stor morgenmadsbuffet spækket med lokalproducerede råvarer. I hotellets restaurant kan du nyde en god middag samt en formidabel udsigt over Älvsborgsbron og det åbne hav. Her mødes internationale gæster og Gøteborgs indbyggere for at spise velsmagende måltider eller invitere til storslåede fester. Restauranten har åbent til midnat året rundt og tilbyder vellavede retter inden for et stort prisspænd. Der er plads til 200 gæster, og selskabslokalet kan rumme grupper på op til 100 personer.

Motion og wellness

Har du brug for en afslappende stund, kan du besøge vores relaxafdeling. Her kan du nyde tiden i en varm jacuzzi, i dampbad samt i en skøn sauna. Du har også adgang til hotellets motionsrum, når du bor på Quality Hotel Waterfront.

Kontakt

  • Adolf Edelsvärds gata 10 41451 Gøteborg , Sverige

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med sporvogn, bus eller båd

Med sporvognslinje 3 eller 9 kan du køre til stoppestedet Vagnhallen Majorna. Tager du med bus, skal du køre med enten linje 20 eller 90 til stoppestedet Klippan. Vælger du derimod at sejle, afgår båden til Klippans færgeleje.

Fra Göteborg Landvetter Airport

Fra Landvetter Lufthavn kan du tage flybussen ind til terminalen Nils Ericsson (Gøteborg C). Turen tager 30 minutter.

Taxa

Vi anbefaler Taxi Göteborg, ring på tlf. +46 31 65 00 00.

Om Quality Hotel Waterfront

Antal hotelværelser

151 værelser

Antal konferencelokaler

10 konferencelokaler

Afstand til lufthavn

Knap 5 km, ca. 30 minutter i bil.

Afstand til lokaltrafik

400 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.