Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Norre Park Halmstad ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Norre Park

Halmstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel Norre Park er en unik hotelperle i det centrale Halmstad. Her bor du i et miljø præget af husets historie med det smukke originale tag fra begyndelsen af 1900'erne.

Clarion Collection® Hotel Norre Park 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Norre Park

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection Hotel Norre Park er en unik hotelperle i det centrale Halmstad. Her bor du i et miljø præget af husets historie med det smukke originale tag fra begyndelsen af 1900'erne. Morgenmad, fika og aftensmader inkluderet hver dag.

Fika og aftensmad inkluderet

Morgenmad er selvfølgelig inkluderet, når du bor hos os. Om eftermiddagen dækker vi desuden op med noget sødt og lækkert, og om aftenen står Evening Meal fremme for alle vores gæster - uden ekstra omkostning. Læs mere under Servicetilbud. Du finder også en hotelbar i receptionen, hvor du kan købe kølige drinks, øl, vin og snacks.

Om hotellet

Clarion Collection Hotel Norre Park er et populært, smukt og levende historisk hotel midt i Halmstad. Her glimter de tidstypiske træk fra 1909 i arkitekturen, og placeringen lige ud til Norre Katt Park er mildest talt idyllisk.

Rolig og central beliggenhed

Clarion Collection Hotel Norre Park ligger i centrum af Halmstad, lige over for den smukke Norre Katt Park. Her kan du nyde det rolige grønne område, der ligger tæt på shopping og restauranter. Desuden har du Halmstads seværdigheder, såsom Länsmuseet, Nya Stadsbiblioteket og parkområdet Galgberget inden for en behagelig rækkevidde.

Værelser

Hos os bor du i smukt indrettede værelser. Vælg mellem smarte og kompakte moderate værelser, lækre standard værelser eller rummelige superior værelser.

Aner fra 1909

At bo på Clarion Collection Hotel Norre Park er som at leve midt i Halmstads historie og kultur. Miljøet er præget af bygningens historie, der strækker sig over århundreder. Flere værelser har smukke originale lofter fra begyndelsen af 1900-tallet. Overalt finder du fotokunst, der skildrer den nærliggende og smukke Norre Katt Park. Med jævne mellemrum organiserer vi udstillinger og ferniseringer med lokale kunstnere.

Fra bødkerværksted til hotel

Hotellet har en lang og farverig historie bag sig. Huset blev bygget i 1907, og gennem årene har der fundet en lang række forskellige aktiviteter sted i denne markante bygning. Der har både været markedshal, biograf, et bødkerværksted og en sportsforretning. I 1960'erne blev hotellet drevet af den excentriske kvindelige ejer, Maybritt Lorentzon, der blev kendt for sin gode mad, sine mange pudler og frigjorte levevis.

Kontakt

  • Norra vägen 7 30231 Halmstad , Sverige

Mere information

Find hotellet

Med bus og tog

Halmstad centralstation

Med lokale busser

Bus 316, 351 og 400 til stoppestedet Halmstad Norre Port.

Fra Halmstad Lufthavn

Linje 60 til centrum af Halmstad

Med taxi

Vi anbefaler Taxa Halmstad AB, ring på tlf. +46 35 21 80 00.

Om Clarion Collection Hotel Norre Park

Antal hotelværelser

53 værelser, 120 senge

Antal mødelokaler

2 lokaler, kapacitet til 20 personer

Afstand til lufthavn

Halmstad Lufthavn: 5 km, ca. 10 minutter

Afstand til offentlig transport

Busstop Halmstad Norre Port: 150 meter
Halmstad centralstation: 1,5 km

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.