Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Winn, Haninge Haninge ,  Sverige

 • Superior dobbeltværelse med dobbeltseng, sofa, gul væg og siddeområde på Quality Hotel Winn Haninge
 • Standard dobbeltværelse med dobbeltseng med puder og tæppe hos Quality Hotel Winn Haninge

Quality Hotel™ Winn, Haninge

Haninge,  Sverige

Quality Hotel™ Winn, Haninge er Sveriges mest tilgængelige hotel. 20 min syd for Stockholm med 126 totalrenoverede værelser og 15 nye konferencelokaler – et konferencehotel tilgængeligt for alle.

Quality Hotel™ Winn, Haninge 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Winn, Haninge

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Nybagt brød, smagsfulde oste, røræg, juice, frugt i regnbuens farver og sidst, men ikke mindst, kaffe. Lækkert, nybrygget, rygende varmt kaffe. Velkommen ind til en generøs og økologisk morgenmadsbuffet på Quality Hotel Winn, Haninge, alle ugens dage.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.00-09.00
Lørdag - søndag: 07.00-10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i garage for 215 SEK pr. døgn. Tilladelse for garagen skal hentes i receptionen. Den udendørs parkeringspladser håndteres af kommunen og kan ikke bookes på forhånd.

Fitnessrum

Hotellet samarbejder med Nordic Wellness Najaden. Fitnesscentret ligger på hotellets 1. etage og tilbyder det meste inden for træning, herunder gruppetræning, styrketræning, naprapati og massage. Træningsbillet kan købes i receptionen for 85 SEK. Rudan Friluftsområde har udendørs træningsfaciliteter i træ tilgængeligt for alle.

Åbningstider: 

Mandag - torsdag: 06.00 - 22.00 
Fredag: 06.00 - 20.00 
Lørdag: 08.00 - 18.00 
Søndag: 10.00 - 20.00

For øvrig information og evt. skema, kontakt venligst receptionen. Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Velvære

Slap af efter en krævende dag i Quality Hotel Winns komfortable wellnessafdeling med dame- og herresauna på 4. etage. Åben til 22.00 hver dag.

Kæledyrsvenligt

Hos os er hunde velkomne! Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firbenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Hvis du rejser med førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser. Hunde er velkomne i alle vores lokaler, men må ikke være i møblerne eller i morgenmadslokalet.

Lounge 24

Skulle du få lyst til et eller andet lækkert i løbet af dagen, aftenen eller natten, har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre nødvendigheder i Lounge 24 ved lobbyen. Med Lounge 24 kan du både være syvsover og natteravn. Du er velkommen på alle tider af døgnet!

WiFi

Quality Hotel Winn har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for alle vores gæster, på alle værelser og i alle fællesarealer.

Øvrige tjenester

 • Elevator
 • Udendørs parkering
 • Indendørs parkering
 • Busparkering
 • Fladskærms-TV
 • TV
 • Kopimaskine
 • Gratis dagens avis
 • Kæledyr tilladt
 • Restaurant
 • Handicapværelser
 • Badekar i udvalgte værelser
 • Strygejern og strygebræt
 • Sminkespejl
 • Røgfrit hotel
 • Bar

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.