Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Match Jönköping ,  Sverige

Quality Hotel™ Match

Jönköping,  Sverige

Quality Hotel™ Match tilbyder en enestående udsigt over Vättern og et bredt serviceudbud. Her er restaurant og relaxafdeling med udendørs boblebad. Hotellet er the perfect Match, uanset om du rejser til en konference, med familien eller med vennerne.

Quality Hotel™ Match 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Match

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

For at orke en hel dag er det vigtigt med en god start. Den får du af vores lækre og sunde morgenmadsbuffet, hvor vi serverer et udvalg af økologiske produkter. En rigtig hotelmorgenmad, som selvfølgelig indgår i din overnatning. Hvis du ikke overnatter, men ønsker at komme og spise morgenmad, er du selvfølgelig hjertelig velkommen! Kontakt venligst hotellet på forhånd for at sikre en plads.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Vi kan have varierende åbningstider i sommermånederne og helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Parkering

Selv bilen er velkommen hos os. Du parkerer enkelt i kommunens parkeringskælder under hotellet. Afgiften betales via appen ePARK eller på plads i parkeringshuset.

Pris

Mellem kl. 09:00-22:00 – 22 kr./t.
Mellem kl. 22:00-09:00 – 2 kr./t.

Lobbyshop

Hvis du pludselig får lyst til noget lækkert i løbet af dagen, om aftenen eller natten, så har vi et bredt udvalg af snacks, lette måltider, drikkevarer og andre fornødenheder i vores Lobbyshop. Hos os kan du være både syvsover og natteravn. Velkommen hvornår som helst!

Self service station

Uanset om du foretrækker maskiner frem for mennesker eller bare ikke har tid til at stå i kø, kan du foretage dit check-in på vores smarte self-service check-in-terminaler. Du kan naturligvis også benytte din telefon.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Gym

Vores træningsstudio ligger på 2. etage og er fuldt udstyret med træningsudstyr til at forbedre både kondition og styrke. Vil du gerne slippe for at skulle pakke træningstøjet? Hos os kan du leje et komplet sæt med træningstøj (sports-BH, strømper, T-shirt, shorts) og sko under dit ophold. Tøjet fås i størrelserne XS-XL, og du lejer tøjet for 89 SEK via vores reception.

WiFi

Alle vores hotelværelser og fællesarealer har gratis trådløst wifi, så du kan surfe lige så længe du vil. Tilslut til netværket: QualityGuest. Enklere kan det ikke blive.

Relax

På 2. etage finder du vores dejlige relaxafdeling. Her er sauna, isbad og frem for alt vores skønne boblebad ude på terrassen med udsigt over fantastiske Vättern. Bemærk, at boblebadet desværre er lukket pga. tekniske problemer.

Åbningstider:

Mandag - lørdag: 17:00 - 21:00

Vi bruger slottider på 2 timer, og prisen er 190 SEK/person. Book gerne i forvejen ved at sende os en e-mail  på q.match@strawberry.se, eller reservér på plads i receptionen. Begrænset antal pladser.

Relaxafdelingen er kun til for hotelgæster.
Ingen drikkevarer må medbringes. Aldersgrænse 18 år.

Gaming Room

Hos os har vi Gaming Rooms i samarbejde med Telia och Gsign. Værelserne er indrettet med ergonomiske møbler specifikt designet til gaming. Selvfølgelig er der også det nyeste udstyr, som Telia har udviklet for den bedste spiloplevelse.

Værelset er udstyret med computer, og har al teknik for livestreaming. Telia Gaming Center er integreret, og der findes totalt 40+ spil tilgængelige.

Book Gaming Room her

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.