Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel er en innovativ farveklat i Jönköpings hoteludbud. Med bedste beliggenhed i Jönköping kan du bo, spise, træne, arbejde og mingle i et kreativt miljø. Det passer lige så fint uanset om du kommer på grund af arbejde, ferie eller bare vil nyde.

Vox Hotel 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
3,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

3,7
af 10
Vurdering for Vox Hotel

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Begynd dagen på bedst mulige måde! Vores herlige morgenmadsbuffet indeholder blandt andet lokalproduceret charcuteri, oste, grøntsager, frugter og fersk morgenbrød. Selvfølgelig er også du, der ikke er hotelgæst, velkommen - så er morgenmadsprisen 165 SEK.

Åbningstider

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Fitnessfaciliteter

Vores træningslokale på sjette etage med udsigt over Vättern er åbent døgnet rundt. Her findes løbebånd, romaskine, crosstrainer, pilatesbolde, frie vægte, kettlebells, yogamåtter og styrkemaskiner. Noget for alle, med andre ord, så tag træningstøjet med!

Åbningstider

Døgnet rundt

Vaskeservice

Vil du rejse med mindre bagage? Har du brug for at vaske noget eller bare friske rejsegarderoben op, mens du bor hos os? Vox Hotel har et samarbejde med et lokalt renseri.

Express Check-out

Træt af at stå i kø, når du skal checke ud fra hotellet? Tilmeld dig til Express Checkout allerede ved ankomst, så kan du enkelt efterlade din nøgle i nogle af vores udcheckningstationer, når du forlader hotellet. Og du - der er garanteret ingen kø.

WiFi

Gratis WiFi med enkel tilslutning, du har ikke brug for adgangskode. Smart og enkelt. Gæstecomputere findes ikke, derimod findes skærme i loungen, hvis man vil tilkoble sin computer.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.