Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Linköping City Linköping ,  Sverige

Comfort Hotel® Linköping City

Linköping,  Sverige

Ved Linköpings midtpunkt, Stora Torget, finder du Comfort Hotel® Linköping City. Et hyggeligt hotel, hvor du kan nyde hjemlige værelser og nærhed til byens shopping og attraktioner.

Comfort Hotel® Linköping City 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
2,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

2,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Linköping City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Her bor du midt i Linköping med gåafstand til Hovedbanegården, seværdigheder, restauranter og shopping. Hver dag indgår der en lækker morgenmad, hjemmelavede forfriskninger og aftensmad i prisen. Velkommen til Comfort Hotel® Linköping City.

Bo lige ved Stora torget

Det tidligere Clarion Collection Hotel Saga har skiftet navn til Comfort Hotel Linköping City. Hotellet bevarer naturligvis sin centrale beliggenhed lige ved siden af Stora torget med gåafstand til butikker, gågade ved Stångån, seværdigheder såsom den smukke domkirke, udeliv og restauranter.

Mad og drikke

Om morgenen dækkes der op til en morgenbuffet, hvilket er en fryd for både smagsløgene og øjet. Denna ingår alltid i rumspriset. I hotellets lokaler ligger også Linköpings kendte og hyggelige tapasrestaurant, der går under navnet Aioli tapasbar. Velsmagende lækkerier!

Fine gågader, golfbaner og museum

I Linköping er der noget for enhver smag. Hvis du vil spejde efter både, må du endelig ikke gå glip af Göta kanal-sluseområdet Bergs Slussar, som ligger nord for byen. Turen tager ca. 15 minutter i bil. Via de enormt store vandmasser transporteres bådene gennem Bergs slusetrappe.

Luftforsvarets museum ligger lige uden for det centrale Linköping og er et museum, der har interesse for alle, uanset alder eller baggrundsviden. Besøg også gerne Östergötland Museum, Linköpings Slot og Katedral Museum eller Open Air Museum i det gamle Linköping, alt ligger inden for gåafstand fra hotellet. En favorit blandt beboerne i Linköping er den smukke Trädgårdföreningen, en park fyldt med grønne områder og blandt andet petanquebane og volleyballbane. Er du golffan? Så skal du besøge Landeryds GK.

Kontakt

  • Hantverkaregatan 1 582 23 Linköping , Sverige

Find vej til hotellet

Tog & bus

1 km til Linköpings Hovedbanegård

Linköping City Airport

2,7 km gåafstand
15 minutter med taxa

Taxa

Vi anbefaler Taxi Linköping, ring på tlf. +46 13 10 10 00

Om Comfort Hotel Linköping City

Antal værelser

75 hotelværelser

Antal konferencelokaler

1 konferencelokale ved navn Bakfickan

Afstand til lufthavnen

2,7 km til Linköping City Airport
100 km til Stockholm Skavsta Flygplats
238 km til Stockholm Arlanda Airport

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.