Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Sverige

Quality Hotel The Box i Linköping spiller på alle sanser. Der er fokus på de sociale rammer og gæstens helhedsoplevelse. Værelserne er velindrettede på trods af det mindre areal, og hotellet har både restaurant, bar, fitnessrum og spa.

Quality Hotel™ The Box 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ The Box

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel The Box er et nybygget hotel i Linköping. Det har en god beliggenhed, da det kun ligger 2,5 km fra forlystelser og byens puls, samtidig med at du befinder dig tæt på Linköping City Airport, E4 og Linköping Arena. Quality Hotel The Box er et moderne og charmerende hotel for alle dine sanser. Velkommen!

176 veldesignede værelser

Når du bor på Quality Hotel The Box kommer du til opleve noget helt nyt. Værelserne er både moderne og charmerende. Uanset værelseskategori har du alt, hvad du får brug for til den ultimative hoteloplevelse.

Konferenceafdeling

Hotellets konferenceafdeling har 3 konferencelokaler, der kan tage op til 170 personer. Vi har investeret i topmoderne teknik for at kunne give dig de bedste forudsætninger for en velgennemført konference. Du skal kunne koncentrere dig på dit arbejde, mens vi løser logistik og alle praktiske detaljer. Vi hjælper dig med dit arrangement hele vejen, uanset om det gælder en mindre forretningsfrokost eller en stor konference.

Restaurang och bar

I stueetagen mødes du af hotellets restaurant og bar, en klar mødeplads for hotelgæster og lokale. Menuen er en hyldning til det svenske køkken med et internationelt twist. Her serveres også frokost på hverdage! Følg os på Instagram eller Facebook for at se ugens frokostmenu.
Åbningstider og à la carte-menu finder du her.

Restaurant med stor morgenmadsbuffet

Du finder hotellets restaurant i stueetagen. Her serverer vi hver morgen vores gode og sunde morgenmadsbuffet med et udvalg af økologiske produkter. Overvej, om du er til røræg, kogte æg, svensk prinskorv, bacon, pølser, brød, traditionel svensk yoghurt, cornflakes eller noget helt andet. Det er også her, at vores konferencegæster og større grupper får serveret frokost eller aftensmad. 

Innovativt barkoncept

På Quality Hotel The Box finder du også en bar, der er et oplagt mødested for både gæster og lokale. Her kommer man for at arbejde, nyde en forfriskende cocktail, samle kræfter inden en sportsbegivenhed eller slappe af efter en koncert på et af spillestederne. Her bliver du mødt af et innovativt barkoncept, som er inspireret af verdens metropoler, og her kan du kan nyde hotellets signaturdrinks samt de velkendte klassikere.
Glem ikke at booke dit ophold på The Wellbox. Siden det er utroligt populært, anbefaler vi at være ude i god tid. Priser og åbningstider finder du her. Varmt velkommen!

600 m2 stort spa

På Quality Hotel The Box finder du et 600 m2 stort spa, som er noget udover det sædvanlige. The Wellbox tilbyder nemlig en pool med champagnebobler samt en udendørspool, jacuzzi, fodbad, dampbad og sauna.

Indendørs- og udendørsfitness

Foretrækker du at træne udendørs? Eller indendørs? Hos Quality Hotel The Box behøver du såmænd ikke at vælge. Vi har to fuldt udstyrede fitnessrum, et udendørs og et indendørs.

Fri parkering

Vi tilbyder fri parkering ved hotellet for alle vores gæster. Læs mere og få svar på andre spørgsmål her.

Kontakt

  • Aspögatan 7 582 78 Linköping , Sverige

Mere information

Find vej till hotellet

Bus

Buslinje 13 fra Resecentrum i Linköping, stoppested Masugnen (5 minutters gang til hotellet). Rejsetiden med bus er 11 minutter.

Transport til Lufthavn

Linköping City Airport ligger 1 km fra hotellet.

Taxi

Taxi Linköping 013-10 10 10.

Om Quality Hotel The Box

Antal hotelværelser

176 værelser, 352 senge

Konference- og mødekapacitet

3 rum med en max. kapacitet på 150 personer

Afstand lufthavn

Linköping City Airport, 5 minutter, Norrköping Lufthavn 35 minutter, Skafsta Lufthavn ca. 1,5 time

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.