Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ The Box Linköping ,  Sverige

Quality Hotel™ The Box

Linköping,  Sverige

Quality Hotel The Box i Linköping spiller på alle sanser. Der er fokus på de sociale rammer og gæstens helhedsoplevelse. Værelserne er velindrettede på trods af det mindre areal, og hotellet har både restaurant, bar, fitnessrum og spa.

Quality Hotel™ The Box 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,8
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ The Box

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid, og bor du på Quality Hotel The Box indgår der altid en solid morgenmadsbuffet med mættende og økologiske alternativer i værelsesprisen. Du kommer ikke til at gå sulten herfra. Vi har noget for alle!

Åbningstider for morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Vores restauranter og faciliteter har skiftende åbningstider om sommeren og i forbindelse med visse helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Parkering

Ja! Parkér bilen hos os, vi har fri parkering for vores gæster ved ledig kapacitet. Selvfølgelig har vi også opladerstationer for dig med elbil.

Fitnessfaciliteter

På Quality Hotel The Box finder du to fuldt udstyrede fitnessrum. Et indendørs og et udendørs. Kom og træn med os!

Åben døgnet rundt, alle ugens dage.

Spa

Velkommen til The Wellbox. Her kan du slappe af efter dagens aktiviteter, om det så er i vores indendørs- eller udendørspool, i saunaen eller i jacuzzien.

Åbningstider

Mandag - tirsdag: 15.00 - 21.00
Onsdag - lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 16.00

Aldersgrænse: 16 år

Børn under 16 er velkommen i selskab med en voksen mandag til torsdag fra åbning til kl. 17.00. Fredag til søndag er børn velkommen fra åbning frem til kl. 15.00.

Vores faciliteter har skiftende åbningstider om sommeren og i forbindelse med visse helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

Vi tilbyder WiFi uden ekstra omkostninger på hele hotellet. Log blot ind med dit medlemsnummer eller kontakt receptionen, hvis du får brug for hjælp.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.